Zzp. Zelfstandige Zonder Pensioen?

ZZp-er zijn is populair. U werkt zelfstandig, in opdracht van anderen voornamelijk, en u heeft geen personeel. U kunt als Zzp prima uw geld verdienen, en u bent natuurlijk eigen baas. Uw eigen onderneming kan winstgevend zijn, maar denkt u ook aan uw pensioen? Laat de Zelfstandige Zonder Personeel, geen Zelfstandige zonder Pensioen worden.

De Zzp-er is niet meer weg te denken. Steeds meer mensen kiezen voor het eigen ondernemerschap als Zzp-er. Als Zzp werkt u in opdracht van anderen, maar u bent toch eigen baas. U heeft geen personeel in dienst. Hoe komt de Zzp-er aan pensioen. U bouwt immers geen pensioen op als Zzp-er. Daarom kunt u als Zzp pensioen opbouwen met

BYhD0o

ZZp-er heeft ook pensioen nodig

Zpp of Zzp?

Vaak wordt Zpp geschreven maar dat is waarschijnlijk een tikfout. Een Zzp is een zelfstandige zonder personeel. Het gaat om zelfstandige ondernemers die een eigen bedrijf voeren maar zonder personeel. U kunt als Zzp een vakman zijn maar ook een koerier of internet marketeer. U verdient uw geld veelal door in opdracht van anderen werk te verrichten. Dat kan kluswerk zijn maar ook geheel ander werk. De Zzp-er is op deze manier vrij en toch aan het werk. Denk echter ook aan uw oude dag als Zzp en bekijk mogelijkheden om pensioen te vergaren.