Zomervakantie Zuid

Zomvervakantie Zuid is de perdiode dat de zomervakantie officieel begint voor scholen. Dit kan per jaar verschillen en is dus niet elk jaar hetzelfde. Vakanties worden opgedeeld in regios, te weten zuid, noord en midden. Het is dus afhankelijk van waar het kind naar school gaat. Basisscholen hebben nog niet altijd gelijk vakantie met middelbaar onderwijs. Men wil dit wel graag synchroom gaan laten lopen. Wanneer heeft regio Zuid zomervakantie?

  • Zomervakantie Zuid Basisscholen: 9-7-2011 t/m 21-8-2011
  • Zomervakantie Zuid Voortgezet onderwijs: 9-7-2011 t/m 28-8-2011

Het voortgezet onderwijs heeft dus een week langer vakantie dan de basisschoolleerlingen. Ben u op zoek naar een prachtig vakantiehuisje in Nederland, bezoek dan deze unieke vakantiewebsite: Vakantiehuizen in Nederland (echt een aanrader)

UxpRu6

Vakantiehuisje boeken in Nederland

De zomervakantie is de langste vakantie van het jaar. U kunt naar het buitenland gaan of lekker in Nederland blijven. Vakanties in Nederland groeien in populariteit. We hebben veel zonuren en veel mooie gebieden. Ook hoeft u niet ver te reizen. Lekker vakantie in eigen land. Bijvoorbeeld in Limburg, Drenthe of een van onze schiereilanden. Prachtige vakantiehuizen vind u bij: Vakantiehuizen in Nederland (echt een aanrader)