world of warcraft, Cataclysm en goud verdienen

World of Wracraft is een zeer populair online MP. Wereldwijd spelen miljoenen mensen wow. Een van de meest succesvolle online games, ooit.

In het laatste kwartaal van 2010 komt de derde uitbreiding, Cataclysm uit. Release datum 30 november 2010.

Cataclysm bestellen? U kunt Catacklysm online (het goedkoopste) bestellen bij: Bart Smit online

Goud verdienen in WoW

Snel rijk in Wow wordt u met tricks, een goede handleiding, uitleg, een complete gids om in zeer snelle tijd duizenden goudstukken te verdienen in WoW en rijk te worden, en ervaring.

Cataclysm release datum

De releasedatum van Cataclysm was 30 november 2010. U kunt deze prachtige uitbreiding bestellen bij: Bart Smit online (Zoek in het zoekvenster naar Cataclysm of World of Warcraft)

Dit is weer een geheel nieuwe ervaring, want een deel van de wereld van WoW is drastisch veranderd. Azaroth is veranderd en Stormwind zal verwoest zijn. Miljoenen spelers worldwide keken uit naar de nieuwste uitbreiding, Cataclysm. In September 2010 is het dan eindelijk zover. Cataclysm is de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft. Spelers van WoW kunnen niet wachten, want het beloofde weer een grote verrassing en een groot spektakel te worden. Voor iedereen die deze fantastische game nog niet kent: In het kort gaat in deze MMORPG ‘natuurlijk’ om de aloude strijd van de mens tussen goed en kwaad. Gebaseerd op lord of the rings, zijn er mensen, dwergen, gnomes, orc, undead, elven… In Catalysm komen er weer nieuwe speelbare characters bij, zoals Gnomen (horde) en Worgen (humanoide). De goeden knokken tegen de kwaden, en andersom, maar in de game merk je daar vooral wat van op de battlefields. Je kunt poppetjes maken aan beide kanten dus je kunt zowel kwaad als goed spelen. Characters van de Horde kunnen characters van de allience niet verstaan. Zij spreken een andere taal. Je kunt wel een poppetje in hun gebied aanmaken en ze op die manier bespioneren.

Ik moet toegeven dat de promotiefilmpjes van wow nog wel even mooier en realistischer zijn dan de echte game, maar ondanks dat is world of warcraft toch een visuele gebeurtenis als je het speelt