Vruchtbaarheidstest Voor Mannen

Hoe vruchtbaar bent u als man? Kunt u zelf uw vruchtbaarheid testen? Dat is tegenwoordig inderdaad mogelijk. Als kinderen krijgen niet lukt, kunt u bijvoorbeeld kiezen om een test thuis te doen om te kijken of alles in orde is met zaadcellen en vruchtbaarheid.

Zwanger raken. Vruchtbaarheid moet van twee kanten komen om zwanger te kunnen raken. Als een zwangerschap uitblijft kan dat vele oorzaken hebben, maar ongeveer de helft van die oorzaken liggen bij de vrouw en de andere helft bij de man. Er zijn verschillende redenen waarom mannen hun vruchtbaarheid zouden willen testen. De meest voorkomende reden is ongetwijfeld het hebben van een kinderwens. Niet iedereen raakt immers gemakkelijk zwanger. De meeste koppels die een kind willen zijn binnen een jaar zwanger, een deel is dat echter dan nog steeds niet. Vaak kiest men om het nog een tijdje af te wachten, maar u kunt ook naar de huisarts gaan om het uitblijven van zwangerschap te bespreken. Is er een medische reden? Tegenwoordig kunnen zowel man als vrouw thuis al eerder testen hoe het met de vruchtbaarheid of ovulatie gesteld is. De vrouw kan bijvoorbeeld testen wanneer haar ovulatie is. De man kan met behulp van een thuistest controleren hoe vruchtbaar hij is. De thuistest voor mannen vind u hier: Vruchtbaarheidstest voor de man

Ovulatietest

Naast de vruchtbaarheid test voor mannen bestaat er natuurlijk ook de succesvolle ovulatietest voor vrouwen. Deze werd uitgebracht door Predictor. De test bevat 5 testen zodat u vijf maanden kunt testen en u kunt dit testpakketje online bestellen bij Predictor ovulatietest.

Animatie of opname van bevruchting

Ben ik zwanger?

Elke maand hopen op een zwangerschap is slopend. Naarmate de tijd verstrijkt en een zwangerschap blijft uit, kan dit de relatie flink beïnvloeden. Intimiteit is niet meer vanzelfsprekend, maar krijgt gemakkelijk een gedwongen karakter als men graag de zwangerschap kansen wil vergroten door intiem te zijn op vruchtbare dagen van de vrouw. De meeste koppels die verminderd vruchtbaar zijn kunnen uiteindelijk toch kinderen krijgen. De technieken zijn gewoon aanzienlijk verbetert tegenwoordig. De vruchtbaarheidstest voor mannen is een prima product waarmee u in elk geval zelf enig onderzoek doen kunt in een stadium dat u schikt. Ook de ovulatietest is een uitkomst, omdat de vrouw dan weet op welke dagen zij vruchtbaar is.