Veilig beleggen, kan dat?

Veilig uw geld beleggen, kan dat? Er zijn wel degelijk verschillen in risico's die u nemen kunt met het beleggen van uw geld. 100% Veilig beleggen is niet mogelijk. U kunt wel heel veilig beleggen en een garantie van rond de 90% behalen.

Geld beleggen is voor veel mensen interessant. Maar lang niet iedereen heeft tijd, zin of het talent om dit zelfstandig te doen. U moet van beleggen ook een beetje verstand hebben, een goede neus hebben voor potentiƫle koersdalingen en stijgingen, en u moet wat geld hebben en wat tijd. Daarom is garantie beleggen voor u misschien de oplossing. Met de term garantie beleggen wordt vertrouwen gewonnen, hoe veilig u kunt beleggen, leest u in dit artikel: Garantie beleggen, veilig beleggen

Beleggen in goud

IN goud beleggen wordt als redelijk veilig gezien, want goud behoudt altijd een bepaalde waarde. Toch moet u opletten wat de koers is. Als de goudprijs heel hoog is, zou ik persoonlijk geen goud kopen als ik het geld ervoor had. De waarde zal dan wellicht dalen. Zolang de waarde van goud stijgt is beleggen het overwegen waard. Ook zilver en andere edelmetalen zijn interessant.

Beleggen in munten

Men zegt wel dat beleggen in munten zinvol is. Ik denk dat dit wel klopt, hoewel ik er geen ervaring mee heb. Maar logischer wijze wordt een munt zeldzamer naarmate hij ouder is, maar hij is ook duurzaam en handzaam.

Postzegels verzamelen?

Postzegels verzamelen is steeds minder populair geworden. Wellicht omdat men het een saaie bezigheid vindt, maar ook omdat postzegels kwetsbaar zijn.