Twitter Followers, hoe krijgt u veel followers op Twitter?

Een Twitteraccount is leuk, maar met weinig followers gebeurt er weinig. Mensen lezen dan uw tweets niet omdat u niemand bereikt. Alleen uw followers kunnen immers uw tweets lezen. U kunt via Twitter dus alleen een groot publiek bereiken als u veel followers heeft. Als u een Twitteraccount (of meerdere twitteraccounts) heeft en u wilt meer followers krijgen, welke hulpmiddelen zijn er dan aan te raden?

Een twitteraccount met veel volgers, is een waardevol account. Als u Twitter zakelijk gebruiken wilt en u snel veel volgers wilt hebben, en zeker wilt zijn dat uw account goed functioneert kunt u dagelijks mensen volgen, een deel van hen zal u terug gaan volgen. Ook retweets van anderen uitsturen worden gewaardeerd en kunnen een reden zijn om u te gaan volgen..

Heeft u iets aan Tweetadder?

Tweetadder is een erg goed programma om automatisch tweets te verzenden, en om selectief te zoeken naar doelgroepen en personen, enzovoorts. bekijk informatie over dit Tweiuite en tweetprogramma bij: TWEETADDER INFORMATIE ONLINE. Tweetadder heeft een overeenkomst gemaakt met Twitter, waardoor Tweetadder legaal is.

Twitter is voor velen nog steeds een geliefd medium. 140 Letters schrijven per bericht is weinig, maar het zorgt wel voor veel communicatie in korte tijd. Als mensen je niet terug volgen zullen zij je Tweets trouwens nooit lezen en dus bereik je maar weinig mensen met Twitter als je weinig volgers hebt. Daarom is het zinvol om mensen te volgen. Dit kan je handmatig doen. Met behulp van Tweetadder volg je sneller mensen van je doelgroepen en zij zullen je vaak terug gaan volgen.

Meer followers op Twitter krijgen?

  • Maak gebruik van automatisch tweeten met: Tweetadder
  • tweet regelmatig, ongeveer elke tien minuten, de hele dag door (geeuw!) Dus Tweetadder neemt dat werk voor je over. Je kunt bij Tweetadder vooraf je tweets invoeren, en die zo vaak eruit sturen als je wilt, zorg echter wel voor veel afwisseling in je tweets en twitter niet te veel tweets achter elkaar. Stel de adder in op een paar minuten tussen tweets in
  • tweet interessante tweets
  • volg ongeveer 30 mensen per dag, zoek daarbij naar volgers die deel uitmaken van je doelgroep. (Enne, volg er niet meer want twitter is hysterisch en vol dubieuze regeltjes waar geen hond iets van snapt, maar je krijgt een ban voor de gekste dingen, zoals 1 persoon per dag te veel volgen, maar Twitter zegt er niet bij hoeveel je er dan wel per dag mag volgen)
  • retweet regelmatig interessante tweets van anderen
  • bedank mensen als ze je een zogenaamde @mention geven