Twitter Adder. Hoe werkt het?

Twitter Adder was echt een lekker software programma waarmee u snel veel gerichte followers op Twitter kon krijgen. Ook bekend onder de naam tweetadder. Maar dat is niet het enige wat deze toenterijd best voted twitter software voor u regelde, ook kon u tweets versturen op de automatische piloot, zodat u naar het twitteren van die berichten nauwelijks omkijken had. Tussendoor kon u dan gewoon spontaan zelf twitteren. Berichten die u bijvoorbeeld dagelijks verzenden wilt, automatiseerde u dan met Twitter Adder. Deze software bevatte de beste Twitter Tools voor Twitter. Dit is echter wel veranderd. Tweetadder is nu een heel matig product geworden waar je eigenlijk niet zoveel meer mee kunt, en daardoor, te duur in zijn soort. En Twitter is dus eigenlijk weer saai en waardeloos geworden, zoals vroeger.

Veel followers krijgen op Twitter, auto-follow en auto-tweet, regelen dat uw followers u ook daadwerkelijk terugvolgen, personen volgen op keywoord, volgen op doelgroepen, automatisch tweets versturen, uw doelgroep bereiken, enzovoorts, dat waren de hoofddoelen van tweetadder. U kreeg metd e oorspronkelijke adder inderdaad al snel meer followers. Tegenwoordig mag het allemaal niet meer en omdat Tweetadder het op een akkoordje gegooid heeft met onder andere Twitter, heeft Tweetadder het product zodanig aangepast dat je er eigenlijk niet veel meer aan hebt.

Hoe veel followers op Twitter krijgen?

Veel relevante volgers krijgen is geweldig, maar het is echter niet het belangrijkste op Twitter. Twitter is eigenlijk een heel saai medium wat vooral voor tieners die even snel een berichtje aan elkaar willen doorgeven, zinvol is. Twitter was als zakelijk medium veel interessanter. Je kon juist veel mensen bereiken die jouw volgers werden. Omdat Tweetadder niet niet meer automatisch kan volgen, is Twitter voor zakelijk gebruik eigenlijk oninteressant geworden.

fy78XM

Zakelijk twitteren is succesvol

Auto-follow en auto-tweet verleden tijd

Tweetadder kreeg ooit de titel Best Voted Twitter Software! Dat was het toen ook. Er nu echter een adder onder het gras. Die titel verdienen ze allang niet meer, want ze hebben alle opties gedelete. Toch doen ze op hun homepage alsof Tweetadder die optie nog wel steeds heeft. Schandelijk, maar waar. Twitter zelf wordt ook steeds saaier. We raden u naar alle eerlijkheid aan, om TweetAdder en Twitter, lekker links te laten liggen. Er zijn inmiddels ook veel leukere dingen natuurlijk, zoals Instagram en PinIt en Vine.