Top 10 cursussen en opleidingen?

School afmaken of een vakdiploma behalen? Wat zijn de meest populaire cursussen en opleidingen bij het opleidingsinstituut NHA? Thuis een cursus volgen is voor veel mensen ideaal. Dat geld ook voor opleidingen. Ben je bijvoorbeeld gezakt voor je mavo, havo of vwo, dan kan je bij het NHA per vak examen doen. Volwassenen (vanaf 18 jaar) kunnen dus ook slechts 1 of 2 vakken doen, om je diploma te behalen. Via het NHA kan je thuis vele cursussen en opleidingen volgen, waarbij je zelf bepalen kunt wanneer je leert, in welk tempo je studeert, en wat je leert. NHA is de goedkoopste maar uit onderzoek bleek ook, de beste. Officiƫle opleiding of een leuke cursus. Vakdiploma's of gewoon je school alsnog afmaken= Alles is mogelijk.

Het NHA is een veel geprezen opleidingsinstituut en een van de goedkoopste! Ontelbare leuke, leerzame en handige cursussen, maar ook complete vakopleidingen en overige opleidingen kunnen er gevolgd worden. Je kunt thuis leren en erkende diploma's behalen en certificaten, voor beroepsopleidingen of school opleidingen. Maar je kunt ook kiezen voor een hobbycursus of een taal leren spreken of een ambacht leren. Welke cursussen staan er in de top tien?

Bezoek de websites van NHA en Studieplan om de top tien te bekijken:

Meer info over enkele afzonderlijke cursussen

Overige zeer populaire opleidingen en cursussen:

paperwork.jpg

Een vak leren in uw eigen tempo. Lekker thuis.

Waarom thuis leren?

Veel mensen vinden het fijn om zich bij te scholen, iets te leren, een diploma te behalen of om alsnog een schooldiploma te behalen, maar ook om gewoon een leerzame cursus te volgen. Het is leuk en het vergroot uw mogelijkheden en kennis enorm. Er zijn veel redenen waarom mensen besluiten te leren. Bijvoorbeeld om een eigen bedrijfje te kunnen beginnen, of om de eigen boekhouding te kunnen doen, om een middelbare schooldiploma te behalen of een vakdiploma. Ook cursussen waarmee u snel voor uzelf kunt beginnen, zijn echt interessant. Denk bijvoorbeeld aan de cursussen nagel-styliste en nail-art.

Havo, VWO, you name it

Je kunt ook je school afmaken via het NHA. Bijvoorbeeld, Havo, VWO, een mbo opleiding of hbo, you name it. Je kunt je opleidingen ook per vak bij elkaar sprokkelen, door steeds een vak of een paar vakken af te ronden, en op die manier alsnog je diploma te behalen.

Talen leren?

Veel mensen vinden het fijn om een vreemde taal te kunnen spreken, bijvoorbeeld voor vakanties. Spaans, Italiaans, Duits, Engels, maar ook bijzondere talen waar je niet snel aan
denkt, zoals Papiaments. Het kan ook voorkomen dat u nooit de spelling van de Nederlandse taal onder de knie heeft gekregen en als u foutloos wilt leren schrijven en spreken, is zo'n cursus een heel goed initiatief. Zo zijn er honderden redenen te bedenken waarom mensen kiezen voor thuis leren bij de NHA.

Gratis android tablet, e-Reader of gratis vakantie?

Bij elke cursus of opleiding krijgen deelnemers altijd een speciaal cadeau bij de opleiding. Dat kan een gratis tablet zijn of een e-reader, of een vakantiecheque of iets geheel nieuws. Altijd verrassend, en de NHA is een absolute aanrader voor iedereen die goed lesmateriaal wil, voor de beste prijs. NHA wordt zeer goed beoordeeld. Aanrader!