Sony eReader

De Sony eReader is de immens populaire reader van Sony. De reader is een geweldige uitvinding. Met een eReader kunt u niet alleen digitale boeken lezen en een hele bibliotheek bij u dragen, maar u kunt er ook muziekbestanden beluisteren, websites bezoeken, beeldbestanden bekijken, enzovoorts. eReaders zijn handzaam en heerlijk in gebruik. Ze zijn ideaal voor zowel zakelijk als privégebruik.

De Sony eReader is zeer populair. U kunt de reader zowel privé als zakelijk gebruiken. Een voorbeeld van het gebruik van een eReader privé: u gaat bijvoorbeeld op vakantie en neemt duizenden boeken mee, die allemaal op uw handzame eReader staan opgeslagen en daardoor niets wegen. Zeer veel digitale eBook bestsellers kunt u verkrijgen waar u ook de Sony eReader verkrijgen kunt, bij de vertrouwde en betaalbare Bol website

Wat is een ebook?

Een ebook is een elektronisch boek wat u kunt kopen en dan direct downloaden en lezen. U kunt ebooks lezen op de eReader, of op bepaalde typen smartphones.

YCnTJe

De ereader maakt het makkelijk om te lezen en te werken

Sony ereaders

Sony heeft verschillend ereaders op de markt gebracht. Kwalitatief zeer sterk en heerlijk in gebruik. Bijvoorbeeld:

  • Sony e-Reader PRS-600/650 is heeft opslagmogelijkheid voor ruim 1.200 boeken. Het is een touch-edition
  • PRS-600
  • PRS-300 (Pocket Edition) dus op zakformaat
  • PRS 650
  • overige

Touchscreen

Iedereen kent inmiddels de voordelen van touchscreen wel, maar bij de ereader van Sony kunt u ook nog aantekeningen maken naast de documenten die u leest. Ideaal voor zakelijk gebruik. U kunt teksten markeren, kopiëren, gebruik maken van zoeken in de tekst… en zo meer.

Woordenboeken

PRS-600 bezit Engelstalige woordenboeken. PRS 600/650 bezit een ingebouwde muziekspeler. Het geheugen kan vergroot woorden, als dat noodzakelijk zou mogen zijn.

eBooks downloaden

eBooks downloaden is heel eenvoudig als u een ereader heeft. Kijk voor het doanloaden van top ebooks bij: betaalbare Bol website