Snel fit worden en snel afvallen

Moe, lusteloos, futloos en misschien ook het gevoel dat u te dik bent. Wilt u snel afvallen en snel fit worden? Welk voedsel kunt u dan het beste eten en wat kunt u doen om snel fitter en slanker te worden? Fit in 90 Dagen werd samengesteld met deze vragen in het achterhoofd en is dus gericht op snel fitter en slanker worden.

Kan je weer fit worden in 3 maanden tijd? Als je gezond bent en bereid bent een en ander te doen en te laten is dit in principe heel goed mogelijk. Het programma om je fit te voelen, gewicht te verliezen en aan je conditie te werken is gebaseerd op een combinatie van zaken.

  • gezonder eten (eat clean)
  • efficiĆ«nt in beweging komen
  • jezelf goed verzorgen

Fit in 90 dagen is een e-book wat uitgebreid ingaat op alle aspecten van het hebben van gebrek aan energie. Het bevat vele recepten met gezonde voeding waardoor je snel weer fitter en gezonder zult worden. Als je leert gezonder te eten, zal je vanzelf afvallen en vanzelf fitter worden. Het lichaam is te vergelijken met een machine en het voedsel wat je gebruikt is de brandstof. Slechte brandstof betekent een slechte conditie. Goede brandstof betekent een goede conditie. Maar hoe pakt je dat aan? Wat is gezonde voeding? Lees er meer over bij het succesvolle: Weight Watchers.

Wat is gezonde voeding?

Gezonde voeding is verse voeding waarin alle voedingsstoffen zitten die je nodig hebt. Voldoende vitamines, eiwitten, mineralen, bouwstoffen, vezels, enzovoorts.

Wat is ongezonde voeding?

Voedingsstoffen waar u moe en lusteloos van wordt, zijn meestal niet gezond. Denk hierbij aan te zout eten, te zoet eten, te vet eten of eten wat veel koolhydraten bevat en alle bewerkte voedsel is verdacht.

Snel weer fit en slank worden

Wilt je weten hoe je weer fitter en slanker kunt worden? Bezoek dan: Fit in 90 dagen