Snel Afvallen

Afvallen. Het blijft een populair onderwerp. Snel afvallen, gemakkelijk afvallen, calorieën tellen, Kcal verbranden, afslanken met of zonder hulpmiddelen. Diëten die werken, welke zijn dat? Ongeveer de helft van de mensen in Nederland heeft overgewicht. Het komt vooral door ons veranderde eetpatroon, maar ook onze manier van leven draagt aan het probleem bij.

Afvallen wordt als niet gemakkelijk ervaren, omdat er toch veelal een vorm van 'honger' bij komt kijken. Niemand heeft graag een lege maag, en we zwichten ook snel weer voor verleidingen waardoor met veel moeite kwijtgeraakte pondjes er zo weer bij zit. Dat is enorm demotiverend waardoor je de volgende keer denkt: 'Het zal wel weer niet lukken.' Die gedachte maakt weer dat je er zelf eigenlijk niet meer in gelooft, met als gevolg een vast patroon van opnieuw proberen, falen, er weer niet in geloven, maar het toch weer opnieuw proberen. Steeds opnieuw falen, met weinig of onvoldoende resultaat, of slechts tijdelijk resultaat, dat maakt afvallen tot een vicieuze cirkel.

Succes dieet: afvallen met: Afslankkuur Orlistat

Maar wat moet je dan wel doen om af te vallen?

Ten eerste beseffen dat het inderdaad niet makkelijk is en dat het dus geen teken van
zwakte is als het niet lukt, of als het langzaam gaat, of als u aankomt. Ook spelen erfelijke factoren wel degelijk een rol. In een en hetzelfde gezin kan het voorkomen dat de grote eters moeite hebben om aan te komen, terwijl andere gezinsleden juist neigen naar overgewicht en minder eten dan de magere personen. Maar meestal is te dik zijn wel een teken dat er te veel gegeten wordt in verhouding tot wat er aan energie verbrand wordt. De een kan echter meer eten voordat dit probleem optreedt dan de ander. Ook heeft de een een grotere maag dan de ander, en verder speelt voorkeur voor voedsel een rol. Veel koolhydraten staat bijvoorbeeld gelijk aan veel suiker eten. Veel vet wordt gemakkelijk als vet opgeslagen, daartegen helpt echter wel een erkend middel, namelijk: Orlistat. Dankzij dit middel wordt er namelijk minder vet opgeslagen en dit is nou eens een keer wel echt wetenschappelijk bewezen.

Welke diëten zijn aan te raden?

Een gezond goed gebalanceerd dieet waarbij u gewoon de porties verkleind, is een prima manier om proberen af te vallen. Er zijn ook nieuwe diëten die succesvol zijn.

  • Nieuw dieet: afvallen met Xenical (Aanrader!) Gebaseerd op erkende methode om meer en sneller af te vallen.
iTySx8

Paleodieet

U kunt ook kiezen voor Paleo Dieet Dit dieet staat in de belangstelling omdat het ook wel het oermensdieet wordt genoemd. Waarom? Omdat men met Paleo zoveel mogelijk eten tot zich neemt wat oermensen ook aten, zoals vlees, vis, groentes, fruit, zaden, granen. Er komt geen voedsel uit de supermarkt schappen meer aan te pas.

Afvallen motivatie?

Als u gemotiveerd bent om af te vallen, is afvallen een natuurlijk proces wat niet eens te veel moeite hoeft te kosten. Streng lijnen is af te raden en werkt op den duur averechts. Probeer lekker te eten, maar niet overmatig. Als u weinig beweegt probeer dan echt wat meer te bewegen. Die twee zaken zullen ervoor zorgen dat afvallen geen hongeren hoeft te zijn.