Ray Ban zonnebrillen. Wie, wat, waar?

Ray Ban is de trend voor zonnebrillen. Ray Ban zonnebrillen hebben ouderwetse monturen en het specifieke Ray Ban logo. Deze brillen bestaan al jaren maar werden recent herontdekt en mega populair. De zonnebrillen van Ray Ban ademen dan ook een sfeer die die met weinig te vergelijken is. Ingetogen, nostalgisch, vintage en tegelijkertijd sterk en trendy. Waar kan je Ray Ban zonnebrillen koppen en wat kost een echte Ray Ban?

Een echte Ray Ban zonnebril is een prijzige aangelegenheid, maar het is zeker de moeite waard voor echte trendjagers. Wie en Ray Ban dragt voelt zich een beetje een filmster of iemand uit een klassiek stripverhaal. De brillen hebben zo'n aparte uitstraling. De oorspronkelijke Ray Ban modellen hebben een degelijk montuur en ze dragen heerlijk. Betaalbare originele Ray Ban kan je verkrijgen bij trendy winkels.

Ray Ban commercial

Ray Ban modellen

Rayban heeft veel verschillende modellen, bekende en populaire modellen zijn:

  • Wayfarer
  • Aviator
  • Shooter
  • Overige

Elke zonnebril van Ray Ban heeft het specifieke Ray Ban logo op de bril staan, bijvoorbeeld zijkant van de brillenpootjes of en meestal op een van de glazen staan. Ook heeft Ray Ban vaak een klein metalen ovaaltje op de glazen.

Wat kost een Ray Ban?

Een Ray Ban is een populaire zonnebril die nou eenmaal een bepaalde status geeft. Alleen rijke mensen dragen dure zonnebrillen van bekende merken. Ray Ban is zeker niet goedkoop. Voor ongeveer 150 euro heb je een echte Ray Ban. Ze verkopen online ook wel degelijk de originele Ray Ban zonnebrillen dus het is zeker de moeite waard om er eens rond te neuzen.