ProFlightsimulator, flightsimulator als bestseller

Proflightsimulator is een top Flightsimulator die wereldwijd door vele enthousiastelingen gebruikt wordt om te vliegen op de PC en Mac. Het wordt wel omschreven als de meest realistische flightsimulator die er bestaat. Mede om die reden is het een bestseller. Wat zijn zoal de mogelijkheden van ProFlightsimulator?

ProFlightsimulator heeft een zeer realistische weergave van vliegen in allerlei typen vliegtuigen. U kunt de hele wereld over vliegen met deze geweldige simulator. Gewoon op uw PC, maar de spanning van het besturen van een vliegtuig, en de finesse die u nodig heeft om goed te landen en te dalen, is er niet minder om. Ondertussen vliegt u met een van de vele vliegtuig modellen over Parijs, Londen, New York, Tokio… You name it. Wilt u virtueel vliegtuigen leren besturen en de FlightSimulator aanschaffen en downloaden? Kijk dan bij: Neckermann en zoek naar Flightsimulator.

FlightSimulator op hoog niveau

Met ProFlightsimulator kunt u gebruik maken van niet minder dan 20.000 echte vliegvelden, wereldwijd. De vliegvelden zijn precies zo in deze 'game' als in het echte leven, waardoor u precies beleeft wat ook de echte piloten zien. Alle terreinen zijn weergaven van de werkelijkheid met een realistische weergave. U vliegt over de wereld en u ziet wat piloten ook zien.

Beste Flightsimulator, Niet voor niets wereldberoemd

Vliegtuigen

Met ProFlightsimulator heeft u de beschikking over 120 verschillende modellen vliegtuigen, waaronder uiteraard de meest gebruikte, maar ook toestellen die u niet zo snel tegenkomt. U leert navigeren, besturen, dalen, landen, balans houden, de cockpit kennen, de knoppen bedienen, enzovoorts. Met de vele vliegtuigen maakt u reis na reis of u verkent de wereld en de wereldberoemde steden ter wereld. Het is niet alleen spannen, uitdagend en buitensporig leuk, maar ook nog eens enorm leerzaam. U kunt voor hypermoderne toestellen kiezen, zoals militaire Jets of passagierstoestellen, maar ook voor vliegtuigen van vroeger tot zelfs voor toestellen van begin het jaar 1900 aan toe.

Piloot worden?

Met een Flightsimulator is het vanzelfsprekend dat u zich een piloot waant, maar als u piloot wilt worden is dit ook al een heel aardige oefening voor de werkelijkheid. Menig echte piloot vindt een flightsimulator trouwens erg spannend. U moet namelijk niet alleen goed sturen, bedienen, landen en opstijgen, maar u krijgt ook te maken met slechte weersomstandigheden en problemen die zich echt kunnen voordoen in een vliegtuig. U moet dus wel van een beetje spanning houden. Deze software wordt overigens ook gebruikt in professionele vliegscholen en in afleveringen van TV programma's. Lekker vliegen van achter je PC>