Pomeranian Keeshond en Boo

De Pomeranian keeshond is terug van weggeweest. Alhoewel, dit charmante hondje is nooit helemaal weg geweest, maar de laatste tijd geniet het diertje een ongekende populariteit wegens de wereldberoemde Pomeranian Boo. Boo is op het eerste gezicht een kortharig, intens schattige Pomeranian. Zijn gezicht lijkt op het koppie van een teddybeer, en zijn lijfje is klein en pittig. Boo werd beroemd toen zijn eigenaresse besloot een Facebook pagina voor hem te maken. Al snel liep het storm. De wereld lag aan de voeten van Boo. Maar wie of wat voor hondje is Boo dan eigenlijk?

Boo lijkt een unieke hondensoort, vanwege zijn brede lieve koppie, zijn beren-snuitje, zijn kleine onopvallende oortjes en zijn pluizige halflange vacht. Ook heeft Boo prachtige ronde ogen. Maar feitelijk is Boo gewoon een knap Keeshondje, dat geschoren is. De eigenaresse verklaarde dat Boo nogal wat klitten in zijn vacht had, waardoor ze hem moest scheren. Toen kwam deze schoonheid tevoorschijn en sindsdien houdt ze Boo's kapsel kort. Het resultaat mag er namelijk zijn. Boo is niet voor niets zo beroemd geworden. Ze maakte een Facebook pagina voor Boo, en die heeft nu al miljoenen bezoekers gehad. Mensen zijn verzot op Boo. Kijk zelf maar waarom.

Boo, een lief, cute, schattig hondje

Pomeranian of keeshond

De Pomeranian wordt ook wel afgekort als Pom. Het is een klein keeshondje, die van oorsprong lang haar heeft. Het hondje is eeuwenlang populair geweest, totdat anderen hondenrassen aandacht begonnen te trekken en de keeshond een beetje in vergetelheid raakte. Kleine hondjes behouden echter altijd hun charme, en verschillende kleine hondenrassen zijn geliefd. Sinds Boo op het internet toneel is verschenen, is de keeshond of Pomeranian, weer sterk aan populariteit aan het toenemen. Boo is dan ook een adembenemend lief hondje. Miljoenen mensen wereldwijd zijn weg van Boo, en daaronder bevinden zich ook beroemdheden zoals: Khloe, the Kardashians en zangeres Kesha.

Boo hondje

Op dit filmpje ziet u Boo thuis. Hoe hij opstaat en reageert op zijn eigenaresse. Zo te zien is Boo wel een tikkeltje hardleers.