Paranormaal begaafd zijn, hoe kan je paranormaal begaafd worden?

Paranormaal begaafd worden. Hoe ontwikkel je eigen paranormale krachten? Paranormaal begaafd, iedereen heeft paranormale krachten, maar dat is niet iedereen zich bewust. Paragnoste Vanessa, bekend van onder andere het tv programma Het Zesde Zintuig, schreef er een e-book over. Ze leert jou, en mij, en iedereen die het wil, zijn eigen paranormale krachten te ontdekken, te herkennen, en in te zetten in de omgang met jezelf en anderen.

Paranormale begaafdheid kun je leren gebruiken. Je eigen paranormale gaven ontdekken, dat is mogelijk. Natuurlijk heeft de een wel meer paranormale gaven dan de ander. Niet iedereen is even sterk paranormaal begaafd, er zijn verschillen. Hoe zit dat met jouw paranormale begaafdheid? Hoe word je paranormaal begaafd? Kan je het worden of ben je het al?

Paranormale gaven ontwikkelen

Paranormale gaven zijn net als talent voor muziek. Het talent moet ontwikkeld worden om volledig tot zijn recht te komen. Hoe word je je bewust van jouw paranormale krachten en wat moet je daar voor doen? Door middel van kennis en oefeningen, worden je paranormale krachten sterker, maar je leert ze ook beter herkennen en toepassen. Je leert verder ook je intu├»tie te herkennen en ernaar te luisteren. je leert om te gaan met de energie die je zelf hebt, maar ook de energie├źn van anderen.

Paragnosten verdienen vaak veel geld. Steeds meer mensen zoeken een paragnost. Lucratief? Maar niet iedereen is overtuigd dat paranormale gaven bestaan… Vanessa Dijksterhuis, bekend van programma's als Het Zese Zintuig Plaats Delict, legt uit dat paranormaal, eigenlijk heel normaal is…

Paranormale vermogens, hoe worden die verklaard?

We gebruiken slechts een klein deel van onze hersenen, mogelijk schuilt daarin het geheim van het paranormale. Levende wezens lijken namelijk veel meer te zijn dan fysieke objecten. We hebben geestkracht en geest, maar de geest is niet direct zichtbaar zoals het lichaam. De aarde lijkt soms een plaats waar het stoffelijke het onstoffelijke omhuld. Maar lang niet iedereen is overtuigd van het bestaan van paranormale zaken. Mensen die het zelf meemaken geloven erin, mensen die nooit iets onverklaarbaars meemaken wellicht niet. Sceptici verklaren dergelijke verschijnselen liever met
wetenschap, of doen het af als fantasie of inbeelding. Misschien zweeft de waarheid ergens in het midden? Het gebied tussen droom en dromen, waar bevindt zich dat?