Okselpads tegen zweten kopen?

Okselpads tegen zweten zijn speciaal ontworpen om zweetplekken in de oksels te voorkomen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en voorkomen ook gele zweetvlekken in kleding. Natte zweetoksels zijn verleden tijd. Echt ene geweldige uitvinding voor iedereen die een hekel heeft aan natte oksels en zweetplakken in kleren. De pads legt u in de kleding, ze verschuiven niet, al uw okselzweet wordt erdoor opgenomen en ze lekken niet door.

Okselpads zijn ideaal voor het opvangen van transpiratie onder de oksels. De pads tegen het zweten vangen niet alleen het zweet op, maar ook de zweetgeur wordt ermee tegengegaan. Ook zweetplekken in kleding behoren hierdoor tot de verleden tijd. Okselpads zijn te verkrijgen:

OP bovenstaand adres zijn ze goedkoop en u heeft ze de volgende dag al in huis. Okselpads worden verzonden in een discrete verpakking, zodat niemand kan zien dat de pads erin zitten. Het is werkelijk een aanrader voor iedereen die schoon en fris voor de dag wil komen, en wie zijn mooie kleding wil beschermen tegen verkleuring in de oksels.

Introductiefilmpje okselpads 1-2 Dry.

Zweetplekken of gele plekken in kleding?

Dankzij de 1-2 Dry Okselpads zijn zweetplekken in kleding echt niet meer nodig. De pads zitten prettig, zijn gemaakt van pure katoen en blijven goed op hun plek zitten. Ze zijn onzichtbaar onder kleding. De pad nemen het zweet 100% op, en toch zijn ze slechts 1,5 millimeter dik. U hoeft geen angst meer te hebben dat er zweetplekken in uw kleren verschijnen. Bovendien beschermen ze de kleding tegen zweetplekken die lelijke vlekken in kleding maken, tot gele verkleuringen aan toe. Neem een kijkje en bestel als u interesse heeft.

Wat u over zweten wilt weten

Mannen zweten meer dan vrouwen. Toch kunnen vrouwen ook last hebben van oksel zweten. De okselpads zijn dan ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen.