Affiliate, hoe werkt het?

Affiliate worden, hoe werkt het? Geld verdienen op internet is leuk. Zeer enthousiast ben ik dan ook over het affiliate netwerken van Zanox, Daisycon, Tradedoubler… Al deze netwerken zijn prettig om mee te werken, heowel Zanox qua gebruik wat moeilijk te begrijpen is.

U heeft wel een website nodig die er verzorgd uitziet, en waar bezoekers komen. Of een weblog of blog, die er goed uitziet en waar bezoekers komen. Geld verdienen met affiliate is dan voor iedereen makkelijk en mogelijk. Een geschikte website waar u direct artikelen kunt plaatsen met affiliatelinks erin is Artikelwebsite.nl.

Als je artikelen schrijft artikeldirectory's die affiliatelinks accepteren, zoals artikelwebsite.nl dan verdien je eenvoudig geld door links in je artikelen, of banners op je website of weblog te plaatsen. Meer komt er niet bij kijken als je geld wilt verdienen met affiliatie marketing. Als je zelf geen website of weblog hebt, is het een goed idee om artikelen te schrijven bij goede artikel directory's. daar komen sowieso de meeste bezoekers naartoe. Je moet je artikelen dan wel plaatsen bij artikelen directory's waar je een commerciƫle link in de artikelen mag plaatsen. Dat zijn er helaas niet zoveel. Je kunt gelukkig wel zelf een weblog beginnen of artikelen plaatsen met links, bij:

Hoe werkt het?

Je schrijft een artikel over bijvoorbeeld een product. Je geeft dus informatie of je mening over dat product. Het kan een recensie zijn, of een informatief artikel. Je zorgt dat het artikel correct is en dat het er netjes uitziet. Dan plaats je een link naar het product in het artikel. De link krijg je via je account bij Daisycon.

Tips

Zorg voor voldoende tekst op je site of blog, en plaats de links van het M4N of Daisycon netwerk, zorgvuldig. Schrijf artikeltjes over de producten die je promoot, of kies de links die bij de inhoud van je website of weblog passen. Hou het mooi, hou het zorgvuldig, dan zal je vanzelf geld gaan verdienen. Update je site of weblog regelmatig met meer nieuwe artikelen, dat is gunstig voor de zoekresultaten bij zoekmachines. Als je goede teksten schrijft krijg je vanzelf backlinks, omdat mensen graag linken naar goede informatie. Affiliatie is een heerlijke manier om thuis achter je computer een inkomen op te bouwen. Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

  • je bent 18 jaar of ouder
  • je houdt je aan de regels van het netwerk
  • je plaatst de links of banners alleen bij originele tekst (je kopieert dus geen teksten)
  • je maakt er wat moois van en houdt het netjes

Je site of weblog wordt door m4n pas goedgekeurd als het er goed uitziet en als je daadwerkelijk bezoekers op je website ontvangt
**Snel geld verdienen met affiliate marketing ** is zeker mogelijk. Als je veel informatie op het internet hebt staan, kun je daar de links bij plaatsen. Als je info veel gelezen wordt, dus als je veel bezoekers trekt (bijvoorbeeld met je website of weblog) dan zal je behoorlijk wat geld verdienen.

Hoe verdien je dan geld?

Ik zal het stap voor stap uitleggen.

  • Als je website, website of artikelen er goed uitzien en bezoekers krijgen, dan maak je een account aan bij de affliate netwerken die je gebruiken wilt
  • Je zoekt als je bent ingelogd op je account, links of banners van adverteerders die passen bij de inhoud van jouw website of je artikelen
  • Bij Daisycon heb je de mogelijkheid om er een no-follow link van te maken, dat is ideaal
  • Je plaatst die links of banners bij of in de tekst. Dit kunnen er tien zijn, maar ook duizend. Het is afhankelijk van de hoeveelheid artikelen of pagina's die je geschreven hebt.
  • Elke bezoeker die via de links of banners op jouw pagina's iets koopt, levert jou geld op. Comissies kunnen oplopen van een paar % tot tientallen euro's per verkoop

Is het veel werk om affiliate te worden?

Als je een account aanmaakt dan ben je al een affiliate. Daarna is het natuurlijk belangrijk dat je een plekje op internet hebt waar de links of banners bij gezet kunnen worden. Dat kan een weblog zijn of een website of een plek waar je artikelen plaatst. Schrijf over de producten en plaats de link van het product erbij. Als je van schrijven houdt, maak je veel kans om een succesvolle affiliate te worden.

Daar kan je eenvoudig zoeken op naam van adverteerder en de links en het overige promotiemateriaal zijn direct beschikbaar. Door middel van knippen en plakken zet je de links met jouw persoonlijke accountcode erin, direct op je site. Ideaal, makkelijk en overzichtelijk. Iedereen kan met dit netwerk werken. Op een schaal van 1 tot 10 krijgt ZANOX van mij een 7 en Daisycon Daisycon ook een 7.