Koi Vijver aanleggen

Koi Karpers zijn prachtige vissen en menigeen is zo onder de indruk van deze prachtige dieren dat men zelf een koivijver in de tuin wil aanleggen. Wist u dat karpers in Japan zo populair zijn dat ze wel Duizend euro per stuk opbrengen? Koikarpers zijn zeer sierlijk en tegelijkertijd heel indrukwekkend, bovendien hebben ze de prachtigste kleuren en zijn ze werkelijk een schitterende luxe aanwinst voor uw tuin.

Zo nu en dan kunt u koikarpers bij mensen thuis in de tuin bewonderen, hoewel het nog steeds een uniek is om een vijver met koikarpers in uw tuin te hebben. De koi is zo'n indrukwekkende vis dat men er snel verliefd op worden kan. Om zelf een koivijver aan te leggen kunt u een stap voor stap handleiding kopen en downloaden, via: Een koi vijver aanleggen, hoe doe je dat?.

Japanse Koi filmpje

Vijver aanleggen voor koikarpers, maar hoe?

Een vijver aanleggen voor koikarpers vergt wel enige kennis van zaken met betrekking tot de behoeftes van de koi. Koikarpers worden eigenlijk gekweekt vanwege hun bijzondere kleuren, afmeting, tekening op de huid. Een vijver voor het kweken of houden van koikarpers kunt u het beste aanleggen nadat u zich goed heeft laten informeren over alles wat er bij komt kijken. Zoals via: Zelf een koi vijver aanleggen, hoe doe je dat?.