Kleurplaten

Kleurplaten, kleurplaten voor kinderen, kleurplaat op een rol, grote kleurplaat of kleurplaten van Dino, u kunt vele kleurplaten vinden voor kinderen, in alle formaten, bij deze webshop.

Kleurplaten zijn voor kinderen altijd leuk, leerzaam en interessant. Kleuren is goed voor de motoriek, bovendien leren kinderen kleuren kennen, herkennen en toepassen, binnen lijntjes kleuren en de platen vertellen zelf ook een verhaal. Kleurplaten in een kleurboek hebben een groot voordeel ten opzichten van kleurplaten om te downloaden. Een kleurboek gaat lang mee en kan bewaard worden voor later. De kwaliteit van de kleurplaten in een kleurboek is meestal ook erg goed en origineel.

jma5vF

Kleurplaten, elk kind is er dol op

Kleurplaat van 3 meter

Er bestaan ook kleurplaten die zelfs drie meter lang zijn. De kleurplaat zit dan op een rol en kan gekleurd worden en steeds verder afgerold. Deze kleurplaten van wel 3 meter lang zijn (samen met vele kleurboeken) ook te verkrijgen bij: deze webshop.

Kleurdoos

Een kleurdoos is een doos waarin kleurtjes zitten. Het zijn kleurpotloden waarmee kleurplaten gekleurd kunnen worden. Kleurplaten kunnen ook gekleurd worden met verf.