Kindle2 e-reader, te koop

De Kindle2 is een e-reader van Amazon. Met de Kindle 2 kunt u meer dan 300.000 boeken van Amazon downloaden en lezen. Het apparaat kan de boeken ook aan u voorlezen. De nieuwste Kindle is nu ook in Nederland te koop.

eReader de Kindle is nu ook te koop voor Nederlanders, en moet dan verscheept worden vanuit de VS via Amazon. Mogelijk zijn er ook adressen waar u deze eReader los kunt kopen, maar al met al is het de vraag of u daar goed aan doet. Wij hebben onze eigen uitstekende eReaders en met de Kindle kunt u alleen Engelse boeken lezen. U heeft daardoor wel toegang tot veel boeken die op Amazon verkocht worden, maar onze eigen eReaders, die Nederlandse content kunnen weergeven, vind ik persoonlijk toch aantrekkelijker. De eReader is een mega populair cadeau voor Sinterklaas en Kerstmis. Vernieuwend, verrassend, modern en zeer functioneel. Een goede eReader kopen in Nederland kunt ij vele shops. Er is een ruime keus eReaders die al de volgende dag worden thuisbezorgd. Zoeken naar: eReader. U kunt kiezen uit de volgende eReaders, tegen perfecte prijsjes:

Kindle DX review

Kindle

De Kindle 2 eReader heeft een beeldscherm wat gebruik maakt van licht uit de omgeving. Niet te vergelijken met LCD. Amazon is in onderhandeling met uitgevers wereldwijd om de rechten van alle boeken te verkrijgen. Boeken in de eigen taal zullen daarom nog slechts een kwestie van tijd zijn. Met de Kindle 2 kunt u echter e-books lezen die u nergens anders kunt lezen.

E-book voor de Kindle kopen bij Amazon

Bestsellers kosten ongeveer een tientje bij Amazon. Maximaal 13 dollar geloof ik. Er zijn 80.000 boektitels voor minder dan $6 te verkrijgen. Amazon heeft het best verkochte kerstcadeautje van dit jaar in de aanbieding. Alleen bij Amazon verkrijgbare, de e-readers.

Is Kindle 2 in Nederland te verkrijgen?

Ja, via Amazon kun je de Kindle 2 kopen en bestellen want Amazon heeft besloten wereldwijd te gaan leveren. Vandaag besteld, dan is de Kindle binnenkort bij u in Nederland.

Kindle 2 formaten

De Kindle2 is er in twee formaten. De meeste mensen kopen het gewone formaat, maar als u liever een grotere Kindle heeft, dan kan dat. Bijvoorbeeld als u altijd grote letters wilt zien. Een prachtige eReader.