iTunes downloaden?

iTunes is de een van de meest populaire muziekstore op het internet. Niet alleen muziek maar ook ontelbare apps en videofilms kunnen van iTunes gedownload worden. Om van iTunes gebruik te maken heb je wel een van de producten van Apple nodig, zoals bijvoorbeeld de iPhone 4, 5 of 6, de Mac, een iPod of iPad. Heb je een van deze producten? Dan kan je iTUnes downloaden en apps en dergelijke, installeren. Gratis. Er zijn trouwens ook apps voor de iPad tegenwoordig.

iTunes heeft enorm veel downloads te bieden. Er zijn gratis apps, maar ook apps die je kunt kopen. Je kunt heerlijk struinen door de immens populaire muziek databsae om vervolgens muziek te luisteren, maar ook kan je video's bekijken, films downloaden en apps downloaden. Met ministore kan je muziek naar je keuze kopieren naar je PC, je kunt mp3 bestanden beluisteren via je iPod en met de editor maak je zelfs van songs je eigen ringtones. Je kunt dus optimaal van muziek en films genieten met iTunes, gebruik maken van de beste en leuke apps en je kunt gebruik maken van de vele opties die iTune ste bieden heeft. Je kunt zelfs zelf apps maken en verkopen.

iTunes apps

Om iTunes apps te downloaden heb je toegang tot iTunes nodig. Je kunt op de site rondkijken. Bovenin het menu staat ook de optie apps. Vanuit daar word je vanzelf verder geholpen. Apps zijn applicaties waarmee je iets kunt op je iPhone, Mac, iPod of iPad. Dit kan een game zijn, maar ook ook een functionele app, zoals bijvoorbeeld de populaire twitter app.