iPhone 4, meer dan 100 nieuwe functies, iPhone 6

IPhone 4 is in het wit en zwart in Nederland te verkrijgen. Op 23 juni 2010 was deze smartphone van Apple al in Amerika te verkrijgen. In Nederland is het mobiele toestel in juli 2010 op de markt. En wat een mooi apparaat. Meer dan 100 nieuwe functies zitten er op deze lichtgewicht smartphone. Maar inmiddels is de iPhone 6 alweer uit gekomen. Ook een mooie smartphone.

//iPhone 4 was echt een belevenis. Maar iPhone 5 en 6 zijn nog beter

Apple heeft de iPhone 4 in de zomer van 2010 uitgebracht en de smartphone van Apple was vanaf eind juni al te koop in de VS. In verhouding tot de geliefde iPhone 3 is het Apple weer gelukt met iPhone 4 er weer iets geheel nieuws van te maken. Om te beginnen is de vormgeving al meteen erg mooi. Licht, lekker dun en afgewerkt met roestvrij staal en glas en ronde hoeken.

HD scherm

Het HD scherm zorgt voor een zeer scherpe weergave van film en foto. De kritiek die Apple voorheen kreeg over het ontbreken van video optie, wordt dubbel en dwars goedgemaakt en meteen onovertroffen goed. Hij bevat meerdere camera's waarmee u kunt fotograferen en video's opnemen. Met iMovy zijn de filmpjes zelfs op de telefoon te bewerken. Direct online zetten. De iPhone 4 is stabiel gebleken.

Videochat of FaceTime

Met FaceTime kunt u video-vergaderen. U ziet elkaar dan en kunt elkaar direct verstaan. Beeldtelefoon dus. De iPhone4 bevat dezelfde processor als die voor de iPad gebruikt wordt. De iPhone is en blijft een enorm populaire smartphone, net als alle artikelen van Apple. Het is net even mooier, net even slimmer uitgedacht, en het heeft allemaal net even meer opties. Voor de liefhebbers. Een prachtige smartphone.