In termijnen betalen, laptop, televisie, bankstel... Waar?

In termijnen betalen, waar kan dat? Koop op afbetaling. In termijnen betalen heeft een groot voordeel ten opzichte va direct moeten betalen. U hoeft het geld niet op uw rekening te hebben staan. Als u daar met zorg mee omgaat is aflossen ideaal. Maar kopen op afbetaling is wel wat duurder dan direct betalen.

Steeds meer mensen kopen vrijwel alles online. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw bankstel, een gsm of televisie, wasmachine, wasdroger, vaatwasser, laptop, PC, cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen. Of een nieuwe playstation, iPhone, eReader, mobieltjes… Kleding en mode en schoenen, tassen… U kunt het zo leuk niet verzinnen of u kunt het tegenwoordig online kopen.

Op afbetaling kopen?

op afbetaling kopen en in termijnen aflossen. In termijnen betalen, heerlijk dat het kan, maar het is wel duur. Direct betalen is dus sterk aan te raden, omdat het veel goedkoper is. Waarom juist een postorderbedrijf? Mijn ervaringen met fantastische online warenhuizen, zijn alleen maar positief. De artikelen worden tegenwoordig in online postorderbedrijven duidelijk omschreven en met overzichtelijke foto's getoond. De producten wijken niet af van de omschrijving en dit is heel belangrijk. De spullen zijn voordelig en er zijn fantastische aanbiedingen. De spullen zijn kwalitatief erg goed en ze worden zeer snel thuisbezorgd.

shoppingcart.jpg

Kijk eens op internet rond. U kunt uw hele huis opnieuw inrichten, maar u kunt ook kijken voor huishoudelijke apparaten, televisies, laptop, vloerkleden, spelconsoles, films, kleding, meubels, meubelhoezen, enzovoorts…

Tip

Koop liever niet op afbetaling omdat het duurder is. Het is handig, maar er wordt extra geld gerekend omdat het bedrijf langer op het geld wachten moet. Als u wel op afbetaling koopt, hou dan rekening met die extra kosten. U kunt beter uw spullen stuk voor stuk kopen en het geld dus steeds eerst bij elkaar sparen. Soms is dat niet mogelijk. Bijvoorbeeld als uw wasmachine kapot gegaan is en u heeft het geld niet om direct te kopen. Dan is het wel heel fijn dat u online op afbetaling kopen kunt. U betaalt in termijnen, bijvoorbeeld maandelijks. Als consument kunt u trouwens zien of de spullen op voorraad zijn, en dat is vrijwel altijd het geval. Aan alles lijkt gedacht. Achter deze winkel zit gewoon een uitstekende organisatie en ze zijn ouderwets klantgericht.

Goedkope laptop, bankstel, ijskast, speelgoed, kleding…

Alles is te koop bij Wehkamp en ze verrassen steeds weer met heerlijke betaalbare aanbiedingen. Het is een online webwinkel met duizenden artikelen. Zelfs als u niets wilt kopen is het genieten om er online rond te kijken. Ook voor cadeautjes is dit een zalige stek. Zoekt u eerder leuke betaalbare mode, kijk dan eens bij het vertrouwde: C & A (Aanrader!)

Tip: zet een link naar dit artikel op uw website, hyves of Facebook. Ook leuk voor anderen.