Hoe krijg ik mijn ex terug?

Hoe krijg ik mijn ex terug? Als je liefdesverdriet hebt dan zal je jezelf deze vraag regelmatig stellen. Wat zijn goede tips om je ex terug te krijgen? Ik heb goed nieuws voor je. Er is een methode ontwikkeld om je ex stap voor stap terug te winnen. Een methode die voor menigeen nog blijkt te werken ook.

Wp9oXu

Liefdesverdriet? Je ex terug krijgen, hoe doe je dat? Als je pas verlaten bent door je geliefde, kan je de sterke hoop voelen dat het nog goed kan komen. Of dat lukt hangt van veel factoren af, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen, en dingen die je juist niet moet doen. Blijkbaar doen mensen nogal wat fout als ze hun ex terug willen krijgen. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen proberen mensen met liefdesverdriet hun ex vaak terug te krijgen op manieren die juist niet werken, zoals:

 • de ex jaloers proberen te maken met een ander (dit helpt meestal niet)
 • de ex achterna lopen of achtervolgen (behalve als je je ex verwaarloosd hebt, dan kan je hem/haar beter wel wat positieve aandacht geven)
 • smeken om terug te komen (dit heeft meestal niet het gewenste effect)
 • slechte verhalen over de ex rond bazuinen
 • je opstellen als slachtoffer en afhankelijk gedrag vertonen
 • enzovoorts

Als je al een kans had om je ex terug te krijgen, dan verspeel je die kans juist door dat soort negatief gedrag. Het is natuurlijk wel begrijpelijk dat je zo reageert als je liefdesverdriet hebt, want er spelen, als het pas uit is, enorm veel emoties een rol die gemakkelijk de overhand kunnen krijgen. Toch is dat niet de weg om je ex terug te krijgen. Wat dan wel?

De handleidingen zijn na betaling direct te downloaden en dus direct te lezen, en bevat een complete stap voor stap methode om je ex terug te krijgen. Je kunt dus kiezen voor een handleiding voor een mannelijke ex of een vrouwelijke ex.

Werkt het altijd? Nee, zo is het in het leven nu eenmaal niet. Soms is een relatie reddeloos verloren, dan is er geen hoop meer, dan kan bijvoorbeeld zo zijn als er sprake is van:

 • drugsgebruik
 • steeds maar weer opnieuw overspel plegen
 • geweld gebruik binnen de relatie
 • enzovoorts

Ook kan het zo zijn dat de relatie echt geen kans meer heeft en dat je dat niet wilt inzien. Er is hoop voor een relatie als er nog iets is tussen twee mensen. Maar hoe wakker je die gevoelens weer aan?

Wanneer krijg je je ex terug?

Je kan je ex terugkrijgen als de relatie bezweken is omdat er (vaak) ruzie is geweest, onenigheid, verliefd op een ander, sleur, uit elkaar gegroeid, enzovoorts. Als er nog steeds iets tussen jullie is, (een vonk, een sterk gevoel, enzovoorts), en als de relatie altijd hecht geweest is en als je het gevoel hebt dat er nog hoop is maar je weet alleen niet hoe je het aan moet pakken, dan is deze methode geschikt. Garantie kan er natuurlijk nooit geboden worden, omdat elke relatie anders is, maar de kans om je ex terug te krijgen zullen aanzienlijk toenemen met deze stap voor stap aanpak.

Tips om je ex terug te krijgen

Om je ex terug te krijgen moet je de psychologie van liefdesverdriet misschien een beetje begrijpen. Je wilt als je liefdesverdriet hebt, natuurlijk maar een ding: zo snel mogelijk bevestiging dat je ex nog om je geeft. Je wilt merken dat er nog hoop is en dat jullie weer bij elkaar kunnen komen. Als die signalen uitblijven, raak je misschien in paniek. Die gevoelens zijn zo overheersend dat je gemakkelijk dwingend en dwangmatig gedrag kunt gaan vertonen. Je gaat je ex 'lastigvallen', continu sms'en, in de gaten houden, aan anderen vragen of ze meer weten, enzovoorts. Dat werkt verkeerd, 'te veel van dat soort gedrag' daar drijf je je ex juist steeds verder mee van je af. Dat zijn dus dingen die je eerst onder controle moet zien te krijgen. Geef alleen positieve aandacht, en als je ex dat niet vervelend vindt, kan je en nieuwe ingang proberen te vinden

 • Je ex moet je als het uit is, eerst een tijdje met rust laten, hoe moeilijk dat ook is. Als het net uit is zal je ex namelijk verwachten dat je gaat bedelen om contact, bellen om te praten over wat allang gezegd is, sms'en in de hoop een sms'je terug te krijgen, enzovoorts. Dus als je dat juist niet doet, zal je ex de gelegenheid krijgen om zich af te vragen waar je blijft. Je ex krijgt hierdoor de kans om jou te gaan missen. Een tijdje niets laten horen nadat het uit is, is dus het beste. De kans is groot dat je ex dan zelf contact met jou gaat zoeken. Neem er de tijd voor. Negeer sociale media zoals Facebook ook, en geef je ex wat tijd. Als je dat lukt, ben je al een heel eind op weg om je ex te prikkelen weer contact met jou op te gaan nemen. Maar ket op: dit kan alleen werken als je je ex niet verwaarloosd hebt. Als je ex bij je weggegaan is omdat je hem/haar verwaarloosd hebt, dan kan je hem/haar alleen nog terugkrijgen dor juist wel aandacht te geven. Als hij/zij dat nog wil.
 • Roddel niet over je ex met familie, vrienden of kennissen. Besef dat mensen graag dingen door vertellen en als jij over je ex praat tegen anderen, en zo komt dat heel snel bij je ex terecht. Als je dus aan iemand vertelt dat je er kapot van bent, komt dat mogelijk bij je ex terecht. Als je vertelt dat je ex jou een rotstreek heeft geleverd, komt dat ook bij je ex terecht. Dat soort doorgeefluik berichten maken vaak veel negatieve emoties los bij je ex. Praat er dus niet over met wederzijdse kennissen. Hou je groot en zeg gewoon: 'Ja het is uit, maar dat is een zaak tussen haar/hem en mij, daar praat ik liever even niet over.' Toon je volwassen kant. Dat zal bij je ex terugkomen en op die manier scoor je weer een puntje. Spreek in geen geval negatief over je ex. Ga niet op zoek naar contact met familie of vrienden van je ex, dat roept alleen maar ergernis op bij de ex.
 • Probeer geen medelijden af te dwingen. Niemand trouwt met een ander uit medelijden. Medelijden in de liefde oproepen, is een negatieve emotie, waar een relatie niet op gebouwd kan worden. Als je 'zielig doet', drijf je je ex al snel verder van je af.
 • Vraag niet aan vrienden of kennissen om je ex in de gaten te houden. Het is een vorm van bedrog en onvolwassen gedrag en de prijs die je ervoor betaalt is hoog: als je ex het te weten komt zal hij/zij je alsnog kunnen verlaten.
 • Neem de tijd om over jullie relatie na te denken. Waar ging het mis en heb jij zelf een en ander fout gedaan? Als je vindt dat je fouten hebt gemaakt, lukt het jou dan om te veranderen? Werk daar aan. Geef je fouten gewoon toe, dat is belangrijk voor je ex. Je kunt daarmee het vertrouwen herstellen.
 • Laat aan de buitenwereld zien dat je nog dingen onderneemt en niet in zak en as blijft zitten. Toon je niet diep depressief en in de put, met een gezicht vol tranen. Laat juist je sterke kant zien. Je kunt natuurlijk wel vertellen dat je het heel jammer vindt dat het uit is, maar probeer te voorkomen dat je als een gebroken vogeltje gezien wordt. Je ex zal jou ook met andere ogen bekijken als je gewoon je leven weer oppakt. Probeer zo nu en dan te lachen.
 • Doe iets opvallends met je uiterlijk. Bijvoorbeeld naar de kapper gaan en een kapsel nemen wat je erg goed staat. Zorg dat je er verzorgd uitziet. Neem bijvoorbeeld hi-lights in je haar en koop een coole zonnebril (of zoiets). Psychologisch gezien zal je dan interessanter voor je ex zijn dan wanneer je er als een onverzorgd slachtoffertje bij gaat zitten.
 • Neem pas na een tijdje contact op met je ex (zie methode link bovenaan in dit artikel)
 • Onthou een ding: straal zelfvertrouwen uit. Mensen worden sneller verliefd op je, als je zelfvertrouwen uitstraalt, in plaats van onzekerheid.
 • Als je bent vreemdgegaan, geef je ex dan langdurig de tijd om woede en verdriet hier over te uiten. Het vertrouwen is namelijk beschadigd. Het heeft tijd nodig om te helen en ontken je verantwoordelijkheid hierin niet maar toon begrip op een volwassen manier, bijvoorbeeld door te zeggen: je hebt alle recht om kwaad te zijn, je hebt alle recht om verdrietig te zijn, want ik heb een grote fout gemaakt. Zeg niet: laat het nou eens los, ik kan de tijd toch niet meer terugdraaien. Daar heeft iemand die je bedrogen hebt niets aan