Hoe is Vittoria Campo overleden?

Vittoria Campo was een jonge voetbalster. Zij voetbalde voor voetbalclub Palermo FC. Ze overleed op 1 november 2021 in Palermo aan acute hartdood. Vittoria's plotselinge dood wordt in verband gebracht met het mRNA vaccin.

Vittoria Campo was de zuster van Alessandro Campo, die tragisch genoeg, 2 maanden voordat Vittoria stierf levenloos werd aangetroffen in Fafignana. Hij was enkele dagen nadat hij het Pfizer covid-vaccin gekregen had overleden. Broer en zus waren sportief en gezond en in zeer goiede conditie. Ze waren niet eerder ziek geweest en hadden geen onderliggende gezondheidsproblemen.

Twee doden in een gezin

Dat twee kinderen overleden aan de vaccins, is zeldzaam. Het is al zeldzaam dat jonge mensen sterven aan vaccinatie. Bij de gen-vaccinatie of ook wel mRNA vaccins genoemd, is de sterfte wel hoger, helaas ook onder jongeren. Toch is het zeer zeldzaam dat twee personen in een gezin sterven aan vaccins. Vittoria was 2 jaar jonger dan Alessandra en hoewel ze haar broer slechts 8 weken eerder had verloren, nam zij toch het vaccin. Mogelijk ging zij er vanuit dat de kans zeer klein was dat er nogmaals iets mis zou gaan. Op 1 november werd zij onwel en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Men kon ook haar helaas niet meer redden.

Alessandro Campo

De broer van Vittoria stierf op 25-jarige leeftijd aan een hartstilstand op 1 September 2021. Nadat hij levenloos was aangetroffen was hij ook met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar de artsen konden zijn leven niet meer redden. Vrienden vertelden dat hij enkele dagen eerder, vermoedelijk op op 30 augustus, zijn eerste Pfizer vaccinatie had gekregen. Allessandro was actief met voetballen bezig en hij studeerde rechten.