Het South Beach dieet, hoe werkt dat?

Het South Beach dieet, afvallen en fitter worden. Het South Beach Dieet is een van de meest populaire diëten van dit moment. Het werd ontwikkeld door cardioloog Dr. Arthur Agatston. Het dieet is gebaseerd op gevarieerd eten met goede koolhydraten, in plaats van verkeerde. Eiwitten en groentes en goede vetten in plaats van verkeerde.

Het South Beach dieet is beroemd geworden omdat vele beroemdheden het dieet gebruiken om slank te blijven of af te vallen. Het is dan ook geen dieet waarbij u honger hoeft te lijden. Het dieet bestaat uit eiwitten (vlees en vis) groenten, noten en goede koolhydraten, zoals bepaalde fruitsoorten, en goede vetten. Er is ruimte voor veel variatie, en afvallen gaat gemakkelijk. Het is een zogenaamd low carb dieet, net als de (snel en veel afvallen) bestseller:

eCQ7al

U mag met deze diëten meer eten dan u misschien denkt

South Beach dieet

Het South Beach Dieet heeft een gunstig effect op gewicht, het uiterlijk, en de gezondheid. Het is goed voor hart en bloedvaten. Wie het dieet volgt mag de volgende dingen eten.

  • De eerste weken alleen vlees, vis, noten, kaas, eieren en groenten
  • Vervolgens worden fruit en volkorenbrood ook toegestaan
  • Vervolgens wordt gewerkt om van deze voedingsmiddelen uw gewoonte te maken en foute koolhydraten en foute vetten te mijden

Wat zijn foute koolhydraten?

Alle witte meelachtige producten bevatten foute koolhydraten, zoals witbrood, witte rijst, witte suiker, gebaksoorten, pannenkoeken, enzovoorts. U kunt er alles over lezen in het boek van Dr. Arthur Agatston. Goede koolhydraten zitten in volkoren producten.

Goede vetten, wat zijn dat?

Goede vetten zijn vloeibare plantaardige veten, bijvoorbeeld olijfolie.

South Beach dieet, fase

Het South Beach dieet bestaat uit verschillende fasen. In de eerste fase mag u weer andere zaken eten dan in de tweede fase. Het is bekend dat u snel afvalt met dit dieet. Wilt u meer weten over het South Beach dieet of het zelf gaan volgen? Kijk dan bij: Op deze pagina staan de South Beach dieetboeken