Het Mentale Dieet, ervaringen

Het Mentale Dieetplan is een (deels) LowCarb dieetplan (inclusief een receptenboek) + mentale (zelf)training, waarmee mensen af kunnen vallen. Maar je mag wel (sommige) koolhydraten eten bij dit dieet. Je leert het verschil tussen goede en verkeerde koolhydraten kennen. Men garandeert 5 tot 11 kilo gewichtsverlies in korte tijd, namelijk in 11 dagen. Dat is misschien veel maar het is wel mogelijk. Dankzij een scala aan heel lekkere recepten hoef je zeker geen honger te lijden met dit dieet.

Nogmaals 10 tot 20 kilo gewicht verliezen in de periode volgend na de eerste periode, is met dit dieet namelijk goed mogelijk. Het vergt inzet, zoals bij elk dieet. Maar het dieet is wel erg lekker. Er worden 100 recepten bij geleverd. De recepten zijn afwisselend en smakelijk. Er wordt veel gebruikgemaakt van:

  • vlees van landdieren en zeedieren.
  • eieren.
  • groentes.
  • zuivel.
  • kaas.
  • noten.

Het Mentale Dieetplan bestaat niet meer. Wij raden nu Afslankbijbel aan.

Mentaal dieet in combinatie met afslankpillen

Ook krijgt je e-mails met tips, mentale oefeningen en lekkere Low-Carb recepten. Een aanrader dit dieet? Jawel. Het is een proteïne dieet. Eiwitrijke diëten zijn al van voor 1970 populair en in de loop der jaren verbeterd. Ze behoren samen met afslankmiddelen als bijvoorbeeld Xenical, tot de meest populaire afvalmethodes. (Aanrader!)

  • wat je mag eten (erg lekker).
  • makkelijk te bereiden.
  • de mogelijkheid om snel en veel af te vallen.

Afvallen

Door veranderingen aan te brengen in je voedingspatroon, begint het afvallen. Je kunt met Het Mentale dieet ook echt veel afvallen en dat gaat snel. Als ik moet kiezen tussen Dash en Mentale dieetplan, kies ik wel het Mentale Dieetplan omdat het gewoon een heel goed in elkaar gezet dieet is, waarvan je veel resultaat verwachten mag. Afslankbijbel

Je leert onderscheid maken tussen goede en foute koolhydraten. Dus koolhydraten waar je niet snel van aankomt en koolhydraten waar je wel snel van aankomt. Volkorenbrood is bijvoorbeeld goed, terwijl witbrood en producten waarin wit meel verwerkt zit, slecht zijn voor de lijn. Je mag veel lekkere dingen eten, zoals vlees, vis, groentes, noten, enzovoorts.

1diet.jpg

Afvallen op een leuke manier, dat is beter vol te houden

Koolhydraat-arm. Deels Low Carb recepten

Koolhydraatarme diëten zijn populair omdat ze goed helpen om af te vallen. Mensen die Het Dash Dieet volgen en zich er aan houden, verliezen wel gewicht. Het afvallen gaat de eerste week gemakkelijker dan daarna. Te dik, te zwaar, af willen vallen, afslanken, een goed dieet…

Lichaamsbeweging?

Lichaamsbeweging is voor elk mens goed, maar niet noodzakelijk om af te vallen. Lichaamsbeweging heb je nodig om fit en gezond te blijven. Kan je om welke reden dan ook, niet extra bewegen, dan kan er wel degelijk afvallen met alleen een dieet.

Mentale training

Dankzij gedachteoefeningen worden je gedachten over eten en keuzes maken om te eten, anders. Er komt een soort rust in je denkpatroon waardoor je heel anders over je eigen gedrag gaat denken en er ook naar gaat handelen, als je probeert je op gezondheid te focussen in plats van op afvallen. In elk geval wordt afvallend an gemakkelijker. Ik spreek hierbij uit eigen ervaring, het heeft mij zeer goed geholpen. Belangrijk is wel dat je dagelijks een paar minuten de tijd neemt om denkoefeningen te herhalen, ze sterken je wil

Proteïne dieet?

*Afslankbijbel heeft van verschillende diëten bepaalde elementen en daarnaast is er een gericht plan voor om om te gaan met overgewicht en daar zo snel mogelijk vanaf komen.