Het 40 punten dieet, ja of nee?

Het 40 punten dieet, ja of nee? Bij het 40 punten dieet is niets verboden, maar alle voedsel heeft een puntenaantal. U mag dagelijks niet meer dan 40 punten gebruiken qua optel-waarde. Dat kan dus brood, fruit, vlees, vis, groenten zijn, maar ook een beetje patat met mayonaise. Het 40 punten dieet is erop gericht dat u in de vorm van punten, niet meer dan ongeveer 1000 calorieën per dag binnenkrijgt. Het is dus eigenlijk een calorieën dieet. Puntendieet, ja of nee?

U wilt afvallen. U bent op zoek naar een geschikt dieet om af te vallen. Het 40 puntendieet is dan een optie. Het is een calorieën dieet waarbij calorieën in punten worden weergegeven. Het is een evenwichtig dieet, waarbij u als bij de meeste diëten, wel veel zelfbeheersing moet hebben, en goed gemotiveerd moet zijn. U valt ongeveer 1 kilo per week af met het 40 puntendieet. Wilt u meer afvallen, of snel 5 of 10 kilo kwijtraken, neem dan eens een kijkje bij het succesvolle: Het mentale Dieetplan (snel en veel afvallen).

cCd3Ui

Snel en veel afvallen

Snel afvallen lukt met het 40 puntendieet niet. het is wel een goed dieet. Goed gebalanceerd en er wordt geen haast gemaakt om af te vallen. U eet gevarieerd en bepaalt zelf wat u eet, alleen zal u alle smet mate moeten eten. Er wordt geen nadruk gelegd op eten waarvan u snel aankomt, zoals verkeerde koolhydraten. Elk dieet is lastig vol te houden. Het allerbelangrijkste is uw persoonlijke motivatie. Bent u er helemaal klaar voor om minder te eten? Ben u bereid om meer te bewegen? Als uw motivatie optimaal is, zal u met een goed dieet meer kans van slagen hebben, omdat het altijd aankomt op volhouden.