Havaianas slippers, waar kun je ze kopen?

Flip flops worden ze ook wel genoemd, de slippers die dat geluid maken. Flip-flops zijn namelijk vermoedelijk genoemd naar het geluid wat u hoort als u op slippers loopt. Havaianos slippers staan bekend om de kwaliteit en de vrolijke ontwerpen en prints en kleuren.

Havaianas teenslippers en sandalen zijn de komende zomers nog steeds de trend op het gebied van gemakkelijke zomerschoenen. Overgewaaid uit het zonnige Braziliƫ zijn de Havaianas slippers, die gemaakt worden van puur rubber, ook een hype in Nederland geworden. Lekker dat we een paar zomers tegemoet kunnen zien met deze mooie, luchtige slippers. Ze zijn ook als sandalen te verkrijgen. Slippers, teenslippers en sandalen zijn voor de zomers helemaal in.

Bekende merken, schoenen en teenslippers

Zoekt u goede schoenen, bekende merken en kwalitatief sterke schoenen en/of Havaianas slippers? Kijk dan voor zeer veel verschillende merken slippers absoluut eens bij: Havaianas slippers Je vindt er kwaliteit schoenen en slippers.

havaianas.jpg

Kleuren Havaianas

Havaianas slippers worden gemaakt in alle kleuren, voor mannen, vrouwen en kinderen. Nieuwe collecties bevatten ook slippers met enkelband en Espa Origine, een soort instapschoentje. Ook zijn er steeds meer slippers met opdruk. Havaianos kosten rond de 30,- per paar.