Haar sneller laten groeien. Tips!

Haar sneller laten groeien, hoe pakt u dat aan? Er zijn verschillende manieren om uw haar sneller te laten groeien. Allereerst vis de voeding en via voedingssupplementen. Wat het grootste effect zal hebben. Lang haar moet niet alleen mooi lang zijn, maar er ook gezond uitzien. Het haar groeit sneller als u voldoende vitamines en proteïnen binnenkrijgt, bovendien zal het door bepaalde zaken extra gaan glanzen en groeien. In dit artikel treft u vele tips aan om het haar sneller te laten groeien.

Het belang van proteïnes en vitamine D wordt nogal eens onderschat als het aankomt op de groeisnelheid van het haar. Om haargroei een boost te geven wordt vaak gebruik gemaakt van Priorin. Dit is een kant en klaar product om het haar sneller te laten groeien en het gezonder te maken.

09.jpg

Lang, natuurlijk en gezond haar, volg de tips

Tips haargroei

Om uw haar sneller te laten groeien kunt u de volgend tips opvolgen:

  • Eet regelmatig vlees of vis (Proteïnes)
  • Eet regelmatig vitamine B of neem deze als supplement
  • Eet regelmatig vitamine B. Deze vitamine zitten onder andere in volkorenbrood, bananen, avocado, peulvruchten, noten en melk, enzovoorts
  • Kiezelzuur staat erom bekend dat het haar er mooier van wordt, maar ook dat het een positieve invloed kan hebben op de lengte groei.
  • Masseer uw hoofdhuid regelmatig, dat bevordert de doorbloeding en de groei van het haar. Ook wordt wel beweert dat knoflook, uien of een massage met lavendelolie, een positieve invloed op de groei van het haar zouden hebben

Bronnen: Wikipedia