Gratis Blackberry, wie, wat, waar?

Gratis Blackberry mobiele telefoon. Blackberry is een van de meest populaire mobiele telefoons van dit moment en een zeer geliefd kerstcadeau. Eigenlijk is de Blackberry een totale rage onder jongeren. Logisch, een schitterende smartphone maar ook het gratis pingen maakt de Blackberry razend populair. Hoe krijg je de Blackberry gratis?

Blackberry verkoopt verschillende types telefoons. Ze zijn allemaal hip en populair. Als je je de Blackberry simlockvrij laat maken, kan je ook je oude abonnement overzetten naar de nieuwe smartphone. Gratis pingen met Blackberry is helemaal de hype, en dat kan eigenlijk alleen met een Blackberry. Een los toestel kopen is erg prijzig, daarom krijg je de Blackberry gratis bij een abonnement. Voorbeelden:

BlackBerry-Pearl-3G-9100.jpg

Blackberry, al een paar jaar een van de meeste geliefde smartphones

Blackberry BB Curve

De Blackberry Curve is net als alle andere Blackberry telefoons, zeer populair. Ook de BLackberry 8000 is zeer geliefd.

Blackberry pingen

Blackberry pingen betekent dat je gratis berichten kunt sturen naar iedereen die ook een Blackberry heeft. Je stuurt dus over en weer berichten, zonder te betalen, onbeperkt, en dag en nacht.

Blackberry applicaties?

Blackberry heeft alle moderne applicaties die je van een goede smartphone mag gebruiken. Fotograferen en filmen kan hij ook, maar verwacht van de eenvoudige camera geen wonderen. De Blackberry heeft legio Apps, te veel om op te noemen eigenlijk. Een apart typisch Blackberry toetsenbord waarover velen beweren dat het heerlijk werkt. Wat wil je nog meer in deze tijd? Blackberry mobiele telefoons staan dan ook bovenaan de top 5 van beste mobiele telefoons. Meest gewaardeerd.