Grand foulard voor over de bank. Waar verkopen ze Grand Foulards?

De Grand foulard is ideaal om uw bank of fauteuil snel een ander aanzicht te geven. Vertoont uw bankstel slijtplekken of vlekken die er niet meer uitgaan? Dan kunt u de bank of het meubel snel opknappen met een Grand foulard. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bank hoes of meubelhoes. De hoes voor over een bank is strakker, terwijl de Grand foulards een weelderige meer romantische sfeer creƫren. In elk geval ben ik een groot voorstander van zowel bankhoezen als Grand foulards. U kunt naar hartenlust experimenteren met deze spullen om uw bankstel een heel ander uiterlijk te geven, en uw woonkamer knapt er enorm van op.

Een ander groot voordeel aan gebruik van Grand foulards of een meubelhoes is, dat u uw woonkamer snel van sfeer veranderen kunt. Een bankstel, maar ook meubelen en tapijten, bepalen immers sterk het uiterlijk van uw woonruimte. Als u al jaren tegen dezelfde meubels, in dezelfde kleur, en tegen dezelfde karpetten zit aan te kijken, is het heel verfrissend om gebruik te maken van nieuwe meubelhoezen of een frisse grand foulard. Ook is het een grote verandering als u een nieuw vloerkleed op de grond legt. Het zijn betaalbare oplossingen met een groot effect op uw inrichting. Waar kunt u Grand Foulards, een bankhoes of vloerkleden kopen? Kijk voor deze zaken eens hier:

IMG_1126.jpg

Knap uw oude bankstel op met een frisse Grand Foulard.

Grand foulards, wat zijn dat?

Grand Foulards zijn feitelijk grote goed afgewerkte lappen stof, speciaal ontworpen om uw bankstel of meubels een ander aanzicht mee te geven. Vaak worden Grand foulards gebruikt om meubels die niet zo mooi meer zijn, een fris uiterlijk te geven. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om de bank of uw meubels mee te beschermen tegen verkleuring of slijtage. De grand foulard kunt u immers gemakkelijk afnemen en wassen of, indien u dat liever doet, laten stomen. De stoffen die gebruikt worden voor Grand Foulards kunnen heel stevig zijn, maar u kunt ook kiezen voor fijne, weelderige stoffen. Meubelhoezen of de bank Hoes is vaak elastisch of juist op maat gemaakt.
Je hele huis opknappen en opnieuw inrichten, voor weinig geld? Kijk dan eens bij:
mooie plaids