Goud verdienen in World of Warcraft. Snel goud verdienen.

Goud in World of Warcraft, hoe kom je er aan? Hoe kan het dat de een duizenden goudstukken in deze wereldberoemde game heeft, terwijl de ander maar met moeite 5 goudstukken bij elkaar krijgt? Er zijn een paar eenvoudige legale manieren om snel aan goud te komen in World of Warcraft, maar je moet de weg weten. Goud verdienen in Wow, hoe doe je dat?

World of Warcraft Cataclysm

World of Warcraft is een wereldberoemde online wereld waar je vele avonturen kunt beleven. Cataclysm was alweer de derde spectaculaire uitbreiding, en deze was vanaf het vierde kwartaal in 2010 verkrijgbaar. Azaroth werd geheel nieuw en er kwamen meer levels, nieuwe Dungeons, en vele nieuwe items. WoW breidt zich steeds verder uit. Wrath of The Lich King en alweer een nieuwe update is op komst. Uiteraard heb je in de game weer veel goud nodig om optimaal te kunnen genieten van al dat avontuur. Het goud kun je in Wow zelf verdienen, door het beroep wat je daar uitvoert en door goed te spelen. Veel verkopers van WoW goud maken handig gebruik van de onervarenheid van spelers, door goud te verkopen. Dat is echt niet nodig, je kunt zelf heel goed goud verdienen in World of Warcraft.

In World of Warcraft speel je me in een wereld vol monsters, draken, vijanden en vrienden

Cataclysm, World of Warcraft goud

Er zal veel veranderen met Cataclysm. Azartoth is veranderd en geruchten gaan dat zelfs Stormwind is verwoest. Er kwamen vijf nieuwe levels bij, een nieuw secondary profession (is het archeologie?), verschillende nieuwe Dungeons en vele nieuwe spectaculaire items. De levels 1 tot 60 zullen zelfs nieuw zijn en vele plaatsen zal je nog maar met moeite herkennen. Spannend dus. En weer goed voor enkele jaren World of Warcraft plezier. Goud in Cataclysm kun je gemakkelijk verdienen met de eerde genoemde handleiding, waarmee je duizenden en duizenden goud zult kunnen verdienen in WoW.