Google vertaler

Google vertaler is Google Vertalen oftewel de Nederlandse versie van Google translate. Helemaal gratis. Google biedt zonder meer de allerbeste vertaalservice op internet. Waarom? Google zou Google niet zijn als er geen handige, goed uitgedachtte snufjes aan de service zouden zijn toegevoegd. Google Vertalen 'leert' namelijk van fouten en daarom zijn de vertalingen beter dan welke ander vertalingen dan ook. Hoe werkt dat dan?

U wilt vertalen via Google Vertalen? Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van deze enorm populaire vertaalservice van Google, in vele talen. Elke gebruiker kan echter in de vertalingen verbeteringen aanbrengen zodat de vertaalservice van Google de volgende keer de beste vertaling en woordvolgorde en dergelijke, toepast. In de loop der tijd zijn er al zoveel bezoekers geweest dat de vertalingen beter en beter geworden zijn en nog dagelijks beter worden. Het resulaat is inmiddels een uitsekende vertaal mogelijkheid via Google translate en Google Vertalen. Absoluut de beste online vertalingen die u krijgen kunt.

Hoe werkt Google vertalen?

Op de website van Google Vertalen kunt u kiezen of u woorden, zinnen, websites of hele documenten vertalen wilt. U kunt elke website of elk artikel vertalen. U kunt gebruik maken van de combinatie van 57 talen. Als Google Vertalen een vertaling samenstelt, wordt er direct door Google vergeleken met ontelbare documenten. Er wordt automatsich gekeken naar terugkerende logische samenstellingen van zinnen en de beste woordkeus. Omdat er op zo'n slimme manier gebruik wordt gemaakt van kennis die reeds bestaat, is het resultaat een verbluffend goede vertaling, die u zelf nog een beetje kunt bij spijkeren als u dat wilt. Er wordt dus gebruik gemaakt van 'statische machinevertaling'. Talen die veel gebruikt worden om te vertalen, geven de beste resultaten, omdat er zoveel vergelijkingsmateriaal beschikbaar is.

Google Vertalingen verbeteren

U kunt vertalingen verbeteren door op 'een betere vertaling voorstellen.' U kunt dan verbeteringen invoeren. Dit is enorm handig omdat een mens natuurlijk kleine onregelmatigheden of onlogische zinnen in vertalingen opvalt, terwijl een machine geen kritisch oog heeft voor dat soort details. Ook kunt u gebruik maken van Translator Toolkit.

Bron: Google Vertalen