Fotoprinter of Photo Inkjet Printer kopen, welke kiest u?

Fotoprinter, Photo Inkjet Printer… welk merk kiest u? Epson Stylus Pro is bijvoorbeeld een zeer uitgebreide professionele fotoprinter, geschikt voor iedereen die professioneel kan fotograferen en voor het afdrukken van zeer grote formaten. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan. Zoekt u een gewone goede fotoprinter voor thuisgebruik? Dan zijn er zeer veel alternatieven.

Epson Stylus Pro is een fantastische fotoprinter, voor de meer professionele fotograaf. U kunt deze online kopen (ook op afbetaling) bij niemand minder dan: neckermann.com (Tik op de site gewoon het woord fotoprinter in het zoekvenster en u krijgt direct een overzicht van de meest moderne fotoprinters, waar de Epson Stylus Pro ook tussen staat.


Presentatie Epson Stylus Pro 9900

Fotoprinter kopen, waarom?

Digitale foto's uitprinten op een gewone printer, geeft nooit een mooi resultaat. Er hangt een bleek sluier over, de kleuren nemen in helderheid af, alle werking van de printer ziet u in de afdruk terug (streepjes, vlekjes, kleurverschillen) en de foto glanst niet. Met digitale fotografie kunt u ook mooie fotoafdrukken maken, met een goede fotoprinter. De foto's worden afgedrukt op fotopapier, de foto's komen zeer goed tot hun recht. Hoe beter de foto, hoe mooier de afdruk, maar iedereen die van fotograferen houdt en mooie foto's wil hebben, heeft zeer veel plezier van een fotoprinter.

Fotoprinters

Bekende fotoprinters zijn er van de merken:

  • Epson
  • HP
  • Canon
  • Overige

Canon Shelpy ES

De Canon Shelpy ES is een apart apparaatje waarmee u direct prints kunt maken, vanaf uw digitale camera of geheugenkaart. De prints kunt u voorzien van tekstballonnen, versiersels, plaatjes… Ideaal dus om zelf fotokaarten te maken die als ansichtkaart verzonden kunnen worden. Dit is dus geen gewone fotoprinter, maar een fun apparaat. De afdrukken van de foto's worden overigens wel van goede kwaliteit. Klein maar fijn. Online te koop bij: neckermann.com