Fifa 11, gratis trailer en cheats

FIFA 11 staat in de top 5 van meest populaire games 2010. FIFA 11 is natuurlijk een echte voetbal game waarin je zelf bepaald hoe het spel verloopt. FIFA 11 is van EA Sports. De voetballers in de game worden door jou zodanig bestuurd dat jij zo goed mogelijk het spel bepaalt. Echt een fantastische game voor iedereen die van voetballen houdt.

Bekijk direct de trailer van Fifa 11 of bezoek de online shop waar je de game direct kunt bestellen voor de Wii, PS2, PS3, Computer, enzovoorts via: Koop Top tien Games

FIFA 11 trailer

FIFA 11 cheats

FIFA 11 is een geweldig mooie game. De voetballers gedragen zich zo echt dat het lijkt of je erbij bent. Nieuwe functies zoals Personality + biedt de mogelijkheid om spelers uitzonderlijke vaardigheden te laten gebruiken. Ieder mens is immers uniek, zo ook elke voetballer. FIFA 11 introduceert ook de nieuwe methode voor Prof-passes. Hoe behendiger je te werk gaat, hoe sterker de passes. Je kunt je hierin echt trainen en erg goed worden. Net als in een echte wedstrijd worden goede methodes beloond en slechte laten je verliezen. Een levensechte game, niet voor niets een topper. Een pracht cadeau voor iedereen die van voetballen houdt. Tevens de mogelijkheid tot herhalingen bekijken. Voor cheats heb ik onderstaand filmpje gevonden:

Cheats FIFA 11 Boost virtual Pro