Dolce & Gabbana kleding en schoenen

Kledingmerken hebben als kenmerk dat zij een origineel ontwerp hebben goede kwaliteit en duurzaamheid. Ook de materialen zijn vaak bijzonder en niet alledaags. De pasvorm van merkkleding is veelal ideaal. Neem een kijkje in een Dolce & Gabbana verkooppunt.

Bij Neckermann verkopen ze tegenwoordig veel Dolce & Gabbana ondergoed, ook Bh's, en parfums. Erg leuk om even lekker online deze aparte en zeer gewaardeerde merkkleding te shoppen.

Dolce & Gabanna is een beroemd designers merk. Ze maken onder andere kleding, schoenen en accessoires. De Italiaanse ontwerpers Dolce en Gabbana wilden kleding ontwerpen voor grote sterren. Het merk D&G wordt na enkele jaren reeds inderdaad door de grootste sterren ter aarde gedragen, maar ook voor andere mensen die D&C betalen kunnen is het een onweerstaanbaar merk.

Domenico Dolce & Stefano Gabbana hebben 20 jaar lief en leed gedeeld, toen gingen ze uit elkaar maar bleven wel vrienden. Ze waren toen al meervoudige miljonair door hun unieke ontwerpen. D&C kleding staat bekend om het sjiek en hippe uiterlijk.