Cyberbike voor de Wii of PS3, afvallen en gamen tegelijk. Fantastisch!

Cyberbike, wat is dat? Iedereen die van gamen houdt heeft er vast wel eens op gehoopt, kon je maar trainen tijdens het gamen. Persoonlijk zou ik een Cyberbike voor World of Warcraft werkelijk fantastisch vinden (want er zouden wereldwijd miljoenen mensen kilo's afvallen), maar helaas zijn we zo ver nog niet. Maar er is wel Cyberbike voor de Wii en PS3. Wat een schitterende games zijn dit. Zijn uw kinderen te dik, of vind u dat ze te veel gamen? Moet u zelf aan uw conditie werken of wilt u zelf afvallen? Dan is deze game met hometrainer in een pakket, werkelijk de absolute aanrader van dit moment.

Er bestaat een Cyberbike voor de Wii en voor de Ps3. De games die u kunt spelen met Cyberbike zijn uitdagend, spannend en ook nog eens enorm leuk. Als u een Ps3 heeft, of een Wii, kunt u kiezen uit:

 • Cyberbike Ps3 + Game
 • Cyberbike voor de Wii + Game

Kijk voor sportieve games ook bij:

Cyberbike Cycling Sport 2 voor de PS3

Cyberbike Cycling Sports 2, Ps3

Op het filmpje hier boven ziet u hoe leuk deze game voor kinderen is. Als speler rijd je door een zonovergoten virtueel landschap, met paden, graslanden, bomen, boerderijen, enzovoorts. Onderweg kom je van alles tegen, en ondertussen hoor je vogeltjes tjilpen. Zo'n reisje op je Cyberbike is niet alleen zeer gezond, maar ook heel ontspannend. Je neemt het op tegen anderen of voert missies uit. Je verveelt je geen moment en wordt gestimuleerd om aan je conditie te werken, op een uitdagende manier, zonder dat je steeds aan sport hoeft te denken. Je bent aan het gamen.

Cyberbike Magnetic voor de Wii

Wat zijn de verschillen tussen Cyberbike Wii en Ps3?

Allebei hebben hetzelfde doel, trainen, afvallen, aan je conditie werken, terwijl je games speelt. Dat is natuurlijk geweldig. Games zijn verslavend en leuk, maar het grootste nadeel van de hele dag achter je PC of spelconsole zitten is dat het ongezond is, je meer kans hebt op trombose door gebrek aan beweging, dat je gemakkelijk overgewicht krijgt en dik wordt, dat je conditie heel hard achteruit holt, en zo meer. Het merendeel van deze problemen zijn verleden tijd als je gaat Cyberbiken. Een leuke bijkomstigheid van Cyberbike voor de Wii is dat je de hometrainer ook kunt aansluiten op Mario Cart. Vergelijk de opties van de Cyberbike pakketten hier onder met elkaar:

 • Met Big Ben Cyberbike Magnetic Edition voor de Wii kun je 4 voertuigen besturen, waarbij je op het land je voertuig bestuurt, of door de lucht vliegt, of op water. Terwijl je op je Cyberbike zit, bestuur je de voertuigen met je stuur en je maakt snelheid door te fietsen op de Cyberbike hometrainer. Er zijn 18 parcours waarvan er 14 moeten worden vrijgespeeld. OOk de moeilijkheidsgraad kan worden opgevoerd en je kunt het tegen elkaar opnemen (4 personen per toer)
 • Met Big Ben Cyberbike 2 voor de Ps3 kun je 18 levels spelen. Je doel is om de planeet Cyclo schoon te maken. Je maakt gebruik van een van de volgende virtuele voertuigen:
 • fiets
 • watervliegtuig
 • helikopter
 • autootje

Bijzonderheden:

Er zijn in Big Ben Cyberbike 2 voor de Ps3 vier gebieden waarin je spelen kunt, je kunt spelen met meerdere personen in 3 gamemodi.

 • Je kunt online gamen en het opnemen tegen andere spelers in de multiplayermodus in deze versie, wat natuurlijk ook fantastisch is.
 • Speel sterkere voertuigen en extra spullen vrij
 • Oefenen op 3 verschillende trainingscircuits
 • Cyberbike met exclusieve magnetische weerstand, geschikt om echt je conditie te trainen
 • Overige

Wij kunnen alleen maar zeggen: doen! Of het nu jezelf is of voor je kinderen, op deze manier wordt bewegen de normaalste zaak van de wereld, het is gezond en heel belangrijk.