Call of Duty, Modern Warfare 2, geweldig of gewelddadig?

Call of Duty, Modern Warfare 2 kwam op 10 november 2009 beschikbaar voor het publiek. De game is net als zijn voorgangers, gewelddadig, realistisch en razend populair. Men verwachtte al dat deze game verkooprecords zou gaan breken omdat men in rijen voor de winkels stond. Een top game dus.

Call of Duty, Modern Warfare 2 van Activison Blizzard is een zeer geliefde shooter waar mensen voor in de rij stonden. Om middernacht 10 november 2009 opende 125 winkels in Nederland de deuren voor de verkoop van Call of Duty, Modern Warfare 2. De game is nog steeds een van de best verkochte games. Net als o.a. Call of Duty Black Ops, online goedkoop te verkrijgen bij: Lees verder over top games verkooppunt.

Call of Duty, games

De oorlogsgames van Call of Duty zijn zeer realistisch en gewelddadig, maar dat is precies wat de gamers zoeken. ‘Anderen in een game neerknallen is leuk,’ en zolang het niet echt is, is dat wat gamen betreft ook eigenlijk ook niks nieuws. Legio games zijn gebaseerd op het ‘doden’ van NPC of andere spelers, zoals bijvoorbeeld bij het wereldberoemde World Of Warcraft, waar men in een fantasiewereld ook tegenstanders moet doden, hoewel men dat geen gewelddadige game kan noemen. Bovendien is World Of Warcraft niet realistisch maar fantasy. Bij Call of Duty, Modern Warfare 2 bevindt de speler zich in een zeer realistisch oorlogsgebied. Voortdurend moet je opletten niet neergeschoten te worden terwijl je de vijand probeert uit te schakelen. Wordt je onverhoopt toch gedood, wat regelmatig kan voorkomen, dan sta je even later gewoon weer op, wordt weer levend en gaat weer verder met de game. Enorm spannend, barstensvol actie en avontuur, veel geknal en explosies, fantasierijk en realistisch tegelijk…

Trailer Call of Duty, Modern Warfare 2

De graphicks van Call of Duty, Modern Warfare 2 zijn erg mooi gemaakt. De game is een absolute topper. Elke liefhebber van Call of Duty zal deze versie helemaal geweldig vinden. Voor 60 euro is de game van jou. Koop hem vandaag nog want op is op.

  • Release 10 november 2009
  • Ontwikkelaar Infinity ward
  • Leeftijdsvoorwaarden: 16 jaar en ouder
  • First Person Shooter, futuristisch
  • 1 of meerdere spelers mogelijk
  • geschikt voor spelsystemen: Xbox360, PC, Nintendo DS, PlayStation 3