Bottrop alpincenter. Skieen in Bottrop!

Bottrop alpincenter is bekend vanwege de enorme skihal, en vanwege de vele mogelijkheden om wintersport te beleven op meerdere manieren. Indoor en outdoor. Het alpincenter te Bottrop is 640 meter lang en 30 meter breed. Het Bottrop alpincenter bezit dus de grootste skihal ter wereld. Het centrum is ook nog eens alle dagen van het jaar geopend. Een fantastische uitje voor het hele gezin. Lekker een paar dagen weg is op deze manier zeer goed te combineren.

Skihal Bottrop

Bottrop alpincenter ligt in Duitsland in het Ruhrgebied. Deze reusachtige skihal is enorm populair bij vele Europeanen. Met name Duitsers, Nederlanders, Belgen en Fransen maken graag gebruik van dit fantastische sneeuw spektakel. U kunt skiën, snowboarden, skilessen krijgen, gebruik maken van de piste, op echte sneeuw uiteraard. Ook zijn er lessen in snowboarden en speciale lessen voor kinderen. En Apres Ski is er ook volop te genieten van gezelligheid en lekker drinken en eten. Tot 23.00 uur 's avonds is de piste alle dagen geopend en is er onbeperkt toegang, gebruik van materiaal zoals skies, schoenen, snowboards. U kunt al gebruik maken van deze faciliteiten van €25,00 per persoon. Ook buffetten met heerlijk koud en warm eten, kunnen gebruikt worden, en vinden gretig aftrek bij de tevreden bezoekers. Alles zit inbegrepen bij de entreeprijs. U kunt kiezen welk all-in arrangement u verkiest.

  • All-in dagtickets vanaf 25,- (kind) 37,50 (volwassenen vanaf 13 jaar).
  • In het weekend zijn de dagtickets iets duurder.
  • Voor de avonden zijn tickets goedkoper.
  • Ook bestaat de mogelijkheid om alleen een middag te gaan, u betaalt dan alleen de prijs voor een middagticket vanaf 16.00 uur.
  • Familietickets zijn goedkoop in verhouding tot enkele tickets.

De prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn.

Indoor en outdoor activiteiten

Als u naast het indoor skiën en snowboarden outdoor activiteiten wilt ondernemen, kunt u klimmen in de zogenaamde hochseilklettergarten. Maar ook kunt u surfen, rodelen, nordic walken of ontspannen met drankjes en hapjes.