Bloemschikken leren? Zomer, herfst, Lente en winter bloemschikken

Bloemschikken is wellicht een vorm van kunst. U kunt bloemschikken leren. Het is bijzonder als u zelf mooi kunt bloemschikken. Elk seizoen vraagt om speciale kennis van de bloemsierkunst. U leert in vier weken tijd alle kneepjes van het vak. U leert de prachtigste combinaties van bloemen en groen en sierplanten maken. U leert professionele boeketten en bloemstukken samenstellen, waarmee echt kunt pronken.

Bloemschikken is een kunst die u zeer veel plezier zal brengen. Er zijn maar weinig mensen die het kunnen, terwijl iedereen het vrij snel zou kunnen leren. In een cursus bloemschikken leert u in no time zeer bijzondere boeketten samenstellen, maar ook bloemstukjes maken en u leert hoe bloemen, soorten en kleuren en groen te combineren, welke zorg voor de planten en bloemen belangrijk is, schikken in de vaas en u leert hoe u een mooi bloemstuk opbouwt en met welke materialen. De prachtige stukken die u maakt zullen lang meegaan. Bovendien kunt u dan iets, wat alleen bloemisten kunnen.

Bloemschikken leren

Als u een zwak heeft voor de bloemsierkunst is het zeker de moeite waard om de cursus bloemschikken te downloaden. Een thuisbloemist, dat wordt u dan natuurlijk zelf. Een ander erg fijn voordeel aan deze duidelijke cursus is dat u direct thuis aan de slag kunt en dat alles u stap voor stap door middel van 20 videofilmpjes wordt uitgelegd. U bekijkt ze eenvoudig op de computer en leer op deze wijze professioneel bloemschikken.

O7Lluh

Bloemen in een vaas worden bijzonder als u weet hoe ze te schikken

BLoemschikken zomer

Bloemschikken is een kunst apart, maar wel een vaardigheid welke u zelf thuis stap voor stap kunt leren beheersen. Op video wordt u elke stap van het bloemschikken uitgelegd. U kunt daarmee direct aan de slag en de lessen zo vaak terugkijken als u zelf wilt. In de zomer vult frisse vazen met de prachtigste sierbloemen in combinatie met geschikt groen, bamboestelen, water, sierplanten, enzovoorts. In de herfst zijn er weer andere bloemen, waar u mee leert schikken. U leert in elk jaargetij van mooie frisse bloemen de prachtigste stukken opbouwen. U krijgt gevoel voor harmonie in het bloemstuk en u leert welke bloemen bij elkaar passen, welk groen uw bloemsierstukken imposant maken en welke een bloemstuk een luxe of vrolijke of serieuze uitstraling geven.

KE9R23

Zelfs een enkele bloem kan een kunstwerkje worden.