Beats by Dr. Dre

Beats by Dr. Dre is het merk headphones tot stand gekomen in samenwerking met rapper Dr. Dre en Monster Cable. De headphones zijn enorm succesvol en geliefd. Dr. Dre is de ontdekker van onder andere Eminem.

De Beats Studio is de eerste High-Teck on-ear definition met een ingebouwde versterker. Ook voorzien van een noise Cancelling system en actief DSM circuit. Verschillende modellen headphones zijn reeds tot stand gekomen zoals onder andere:

  • Beats Studio
  • in-ear Tour
  • Solo

Neem hier een kijkje voor de headphones van Dr. Dre: Beats By Dr. Dre Zoek op de site naar: Beats By Dre

Review Beats by Dre, solo

Headphones Beats by Dr. Dre

De headphones worden geleverd in een beschermhoes, met Monster kabel. Natuurlijk zit er een manual (gebruiksaanwijzing) bij. De headphones wegen weinig maar zijn solide. Inklapbaar/opvouwbaar, of hoe je het noemen wilt. Het is allemaal gemaakt voor optimaal gebruiksgemak, kwaliteit en levensduur, en het ontwerp ademt steevast een zekere perfectie van 'de expert' uit. De koptelefoons zitten zo lekker dat je ze niet voelt. Je kunt hem gemakkelijk urenlang ophouden. En dat weergaloze geluid. Awesome! Bestel goedkoop: De headphones van Dr. Dre zijn te koop bij Bol, zoek naar: Beats By Dr. Dre

Monster headphones.

Monster levert de headphones in een fantastische verpakking, ook al is dat minder relevant. Het ziet er allemaal gelikt uit. Het gaat echter om de headphone maar die zijn dan ook fantastisch. Het geluid is perfect en de vormgeving is ook geweldig natuurlijk. Ja, helemaal hip, en lekker. Het geluid is overweldigend good. Need I say more?