Bamboo Wacom. Wacom cintiq tekentablet

Bamboo Wacom is een zeer bekend merkt. Bamboo Wacon Cintiq is waarschijnlijk het beste tekentablet dat er is. Bamboo Wacon heeft verschillende tekentablets ontworpen en op de markt gebracht. een kleiner tekentablet is bijvoorbeeld Bamboo Fun Pen Tablet. Deze bestaat ook in medium, dan is het tablet iets groter. Wacom cintiq is enorm uitgebreid en in dit artikel kunt u alle tablets bewonderen.

Bamboo Wacom is bekend vanwege zijn geavanceerde tablets, ook wel tekentablet genoemd. Steeds meer mensen willen een tablet voor de computer, en niet alleen om grafische ontwerpen te maken of te tekenen, ook om het lichaam gezonder te houden en RSI te bestrijden of te voorkomen, zijn tablets veel beter dan gebruik van een muis. Maar de Bamboo tablets van Wacom worden veelal gebruikt vanwege de geweldige mogelijkheden op grafisch gebied. Iedereen die enigszins kan tekenen kan met Bamboo Fun Pen tablets, en met name met de Wacom cintiq WS of 21UX, zeer professionele art maken.

Wacom Cintiq 12 WX in gebruik.

Wacom Cintiq 21UX Grafisch Tablet

De Wacom Cintiq 21UX is een professioneel geniaal grafisch tekentablet met zeer veel opties. De Wacom Cintiq tablets wordt voornamelijk doro professionals gebruikt, vanwege de vele mogelijkheden, de geperfectioneerde techniek en de aanschafkosten. Maar als u het betalen kunt is het een absolute aanrader.

Wacom Bamboo fun tablet medium

Betaalbaar en prachtig als cadeau is de Bamboo Fun Pen medium. Het tablet is lekker groot en bevat zeer veel opties om de mooiste tekeningen en ontwerpen te maken. Tweemaal de prijs van een small maar dat is het ook dubbel en dwars waard. Er is gewoon meer ruimte om te werken en het is een heerlijk terecht bejubeld tablet.

Bamboo Wacom grafische tablets

Tekentablets zijn er in soorten en maten. Voor kleinere tablets kunt u ook bij Bamboo Wacom terecht.

Wacom Cintiq 21 ux, fantastisch!

Tekentablet kopen?

Koop niet zomaar het eerste de beste tablet wat u tegenkomt. Gewone tekentablet die u voor misschien honderd euro op de kop kunt tikken, zijn in staat om gewone dikke of dunne lijnen op uw computerscherm te toveren, wellicht kunt u de kleur van de lijn nog instellen en u kunt de vlakken inkleuren, maar meer dan dat zit er niet in. Het lijkt dan al snel op een paint programma via uw tablet. Met een echt grafisch tekentablet wilt u veel meer. U wilt echt kunnen tekenen, schetsen, vormgeven, speciale effecten toepassen, professioneel werk creƫren. Wilt u dus echt talent ontwikkelen, kies dan voor een tekentablet wat daarvoor ontworpen is.

Pen Tablets

Pen Tablets zijn tekentablets ook wel grafische tablets genoemd waarmee je door middel van een pen en touchscreen de meest fantastische tekeningen ontworpen kunt maken. Ze zijn ook goed te combineren met bekende ontwerp en tekenprogramma's. Met behulp van een pen kan ook de computer of laptop bedient worden, vandaar dat deze tablets ook ideaal zijn voor mensen met rug of schouderklachten die toch veel gebruik moeten maken van de personal computer of iMac. Bekend en zeer goed zijn:

  • Wacom 21 ux
  • Wacom cintiq 15x
  • bamboo pen & touch
  • Wacom cintiq 12wx
  • bamboo fun smal
  • bamboo fun medium

Bekijk tablets: online

Bekijk de filmpjes:

Beetje een lang filmpje maar wel leuk resultaat met Bamboo Fun Pen tablet