Auto zelf onderhouden en reparaties zelf doen, hoe?

Auto onderhoud en auto reparaties zelf doen, dat is heel goed mogelijk. Jaarlijks betalen mensen honderden tot duizenden euro aan garages voor onderhoud en reparaties die u zelf kunt uitvoeren, als u de juiste auto technische kennis beheerst. Een geweldige cursus die u thuis volgt (grotendeels) vanachter uw computer, maakt het nu mogelijk om snel en adequaat de belangrijkste Auto Techniek onder de knie te krijgen. Echt een heerlijke cursus voor elke auto-eigenaar die zelf de auto wil onderhouden en repareren, waar mogelijk. U vindt deze cursus bij het door de overheid erkende: Cursus (en Opleidingsinstituut) NHA. (Zoek op de NHA site naar: auto of autotechniek)

Wat leert u in de cursus Autotechniek?

  • Ten eerste leert u de auto kennen tot in detail. Vakjargon van automonteurs in garages is voor u voortaan geen abracadabra meer. U leert hoe de auto werkt en u leert alle belangrijkste onderdelen kennen.
  • U leert onderhoud uit te voeren, waarmee u kosten bespaart
  • U leert reparatiewerkzaamheden uitvoeren die u zonder hulp van een garage zelf kunt doen, waarmee u geld bespaart
  • U krijgt kennis van moderne auto's, maar ook van oudere auto's

Heeft u nooit meer een garage nodig?

Dat kan geen enkele cursus beloven. Sommige reparaties zijn te ingrijpend en zullen door een garage moeten worden uitgevoerd. Maar met de cursus populaire autotechniek leert u de meest voorkomende klussen en onderhoudswerkzaamheden, die u normaal gesproken door een dure garage laat uitvoeren terwijl u denkt: 'Verdorie, als ik nou maar wist hoe ik technische problemen met mijn auto zelf kon constateren, zelf kon controleren, en zelf kon repareren, dan zou me dat een hoop geld besparen.' Herkent u deze gedachtes en heeft u altijd al kennis willen hebben van auto's, reparaties aan auto's en onderhoud?

U komt niet snel meer met pech te staan, en reparaties voert u zelf uit…

Auto goed onderhouden, hoe pakt u dat aan?

Als u uw auto goed onderhoud zal het koetswerk met alles erop en eraan, langer meegaan en minder snel ingrijpende reparaties nodig hebben. Een auto is een duur vervoersmiddel. Wees er zuinig op. En het is heerlijk om de auto zelf te kunnen onderhouden, en te zorgen dat hij in topconditie verkeerd. Om te weten hoe u een auto perfect onderhoud, volgt u bovengenoemde cursus.