Ananda Yoga, wat is dat?

Ananda Yoga is een prachtige vorm van spirituele Yoga. Yoga is immers meer dan ultieme ontspanning, het is meer dan een lichamelijk gebeuren. Het is wellicht de sterkste brug tussen lichaam en geest. Met spirituele Yoga Ananda Yoga leert u een nieuwe wereld van ontspannen kennen, u bereikt hoger sferen en transformatie.

Ananda Yoga is geen gewone yoga maar een spirituele yoga waarbij u transformatie kunt bereiken. Met de complete CD box van Ananda Yoga Compleet ontvangt u een aantal CD's waarop uitgebreidde oefeningen staan om uw volledig te leren ontspannen door middel van het populaire Ananda Yoga. U kunt de oefeningen lekker thuis doen, zonder dat u ergens heen hoeft. Het enige wat u nodig heeft is een kamer waar u lekker naar de oefeningen kunt luisteren. Prettig zittende kleding en u neemt de tijd om de oefeningen te doen. Dit is geen gewone vorm van meditatie maar u richt zich op het berieken van hogere doelen tot aan transformatie aan toe.

Waarom Ananda Yoga?

U leert mediteren en uw focust op uw innerlijk. U leert uzelf beter kennen en u leert bijzondere mogelijkheden in uzelf, kennen. U leert uzelf als het ware pas echt goed kennen en uw mogelijkheden volop te benutten. U bent onderweg naar een spirituele transformatie en u kan transformatie bereiken. Door middel van optimale meditatie met behulp van 8 uitstekende CD's (SAT) bereikt u stap voor stap een hoger bewustzijn. Dit is met recht een heel bijzondere beleving. Het zal uw leven verrijken, uw wereld verruimen en uw geest verlichten en in zekere zin, spiritueel transformeren. Uiteraard leert u ook uw lichaam optimaal te ontspannen want lichaam en geest gaan hand in hand samen.

Ananda Yoga en meditatie

Met Ananda Yoga Compleet koopt u de volgende CD's om thuis heerlijk te ontspannen. U leert de oefeningen toepassen en u leert alle stappen en wat u ervan leert, in uw leven toe te passen. Als gevolg van de oefeningen wordt het leven rijker en vrijer.

Mediatie muziek

Voor wie?

Ananda Yoga is voor u, zowel beginnend als reeds bekend met Yoga. Vanaf de eerste oefening ervaart u al rust en innerlijke kracht. Dit is werkelijk een aanrader voor iedere mens. Kijk ook intensief naar uw innerlijk en leer stap voor stap uw eigen innerlijke kracht te omtwikkelen.

Meditatie CD's te verkrijgen bij: Ananda Yoga Compleet (Nederlands)